Brașov. Mall-ul AFI cere reducerea numărului de parcări. Ce le transmite George Scripcaru

Last Updated on ianuarie 13, 2020 Mall-ul AFI din Centrul Civic pare făcut pentru pietoni. Fără o parcare generoasă, ca la Coresi, administratorii de la AFI au cerut aprobarea pentru reducerea numărului de parcări subterane. Fără parcări, de cei mai merge cu mașina acolo?

Primăria Brașov nu pare a agrea planurile investitorului. Mai exact, întrebat despre intenția acestuia de a reduce numărul de etaje pentru parcare, primarul Brașovului, George Scripcaru, a declarat că dezvoltatorul trebuie să respecte autorizația inițială.

Brașov. Mall-ul AFI cere reducerea numărului de parcări. Ce le transmite George Scripcaru 1

„Dacă nu va face acest lucru, nu se va elibera certificatul de dare în folosință”, a avertizat primarul, potrivit brasovmetropolitan.ro.

Conform noilor planuri, Centrul Comercial AFI va beneficia de 1.447 de locuri de parcare, dintre care 735 vor fi în subteran (la cota minus 3,74 m) și 712 în suprateran (etaj 2 – 109 locuri, etaj 3 – 115 locuri, etaj 4 – 148 locuri, etaj 5 – 144 locuri, terasă – 196 locuri).

Previous Story

Brașov. Dispăruți. Doi copii au plecat la joacă și nu s-au mai întors. Unul a fost găsit în râul Olt

Next Story

Brașov. Pleacă dealul? 8 milioane de lei de la Primărie pentru a consolida un versant din cartierul Valea Cetății, plin cu apartamente