Brașov. FELICITĂRI! 3 elevi de la Șaguna au fost admiși la Oxford, o elevă la Cambridge! “Vreau sa multumesc colegilor din Saguna pentru ca m-au primit cu bratele deschise ori de cate ori m-am reintors, chiar si dupa ce am parasit scoala. Eu cred ca asta inseamna spiritul sagunist. Oriunde ne-am afla, nu uitam …”

Last Updated on ianuarie 18, 2020 Colegiu Andrei Șaguna din Brașov anunță că 4 elevi au fost admiși la Oxford și Cambridge. Se face școală serioasă acolo. Felicitări!

Colegiul National Andrei Saguna, Brasov – Pagina oficiala: Anul 2020 începe cu vesti excelente pentru șagunistii din clasa a XII-a! In seria absolvenților care urmează cursurile unor universități de elita s-au înscris anul acesta încă trei nume.

Brașov. FELICITĂRI! 3 elevi de la Șaguna au fost admiși la Oxford, o elevă la Cambridge! "Vreau sa multumesc colegilor din Saguna pentru ca m-au primit cu bratele deschise ori de cate ori m-am reintors, chiar si dupa ce am parasit scoala. Eu cred ca asta inseamna spiritul sagunist. Oriunde ne-am afla, nu uitam ...” 1

Este, însă, pentru prima data când trei elevi din aceeasi promoție au fost admiși la prestigioasa Universitate Oxford. Ovidiu Antal, Ana Ciupala si Andrei Taropa vor studia Inginerie, Matematica si Fizica. Va felicitam, dragii noștri, si va dorim succes la toate examenele care va așteaptă! TeleAs pregateste in scurt timp un podcast cu cei trei “oxford-isti”.

O nouă veste buna vine de la Ioana Vasilescu, o șagunistă care a obținut în urma cu doi ani o bursa de studii in Elveția. Aflata acum la final de liceu, Ioana a fost admisa la Universitatea Cambridge, unde va studia Informatica.

Brașov. FELICITĂRI! 3 elevi de la Șaguna au fost admiși la Oxford, o elevă la Cambridge! "Vreau sa multumesc colegilor din Saguna pentru ca m-au primit cu bratele deschise ori de cate ori m-am reintors, chiar si dupa ce am parasit scoala. Eu cred ca asta inseamna spiritul sagunist. Oriunde ne-am afla, nu uitam ...” 2

Ioana ne-a scris câteva randuri: “Vreau sa multumesc colegilor din Saguna pentru ca m-au primit cu bratele deschise ori de cate ori m-am reintors, chiar si dupa ce am parasit scoala. Eu cred ca asta inseamna spiritul sagunist. Oriunde ne-am afla, nu uitam unii de altii. Multumesc profesorilor pentru tot sprijinul acordat si pentru cei doi ani de liceu fara de care nu as fi ajuns unde sunt azi,” Felicitari, Ioana, si multumim pentru gandurile tale.

Previous Story

Horatiu: „RAT Brasov a luat masuri pentru a remedia problemele din zona cabinei soferului la autobuzele noi. A fost montat un element suplimentar de încălzire si doua panouri de sticla. Postarile de pe Facebook au dat roade”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Două mașini făcute praf, ciocnire violentă pe Calea Feldioarei