Brasov. Deschidere Mall AFi. Directorul general a anunțat data deschiderii. Va fi nebunie in traficul din zonă?

Last Updated on ianuarie 21, 2020 AFI Braşov, noul mall al oraşului, urmează să se deschidă la începutul lunii mai.

Informația fost oferită de Ilan Kalimi, directorul general al AFI Braşov, pentru www.mytex.ro.

Brasov. Deschidere Mall AFi. Directorul general a anunțat data deschiderii. Va fi nebunie in traficul din zonă? 1

„Cosntrucţia este aproape gata, în interior se lucrează la ulimele finisaje. Planul este să facem deschiderea la începutul lunii mai şi nu vor fi probleme”, a punctat Ilan Kalimi.

Mall-ul AFI din Centru Civic se pregătește de marea deschidere iar unele autorități privesc cu îngrijorare acest lucru din cauza blocajelor din trafic ce se vor crea.

Sorin Susanu, Comisarul şef al Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, citat de Realitatea Brașov: „Am realizat unele studii şi am constatat că după inaugurarea complexului comercial vom avea parte de o situaţie extrem de gravă cu traficul. Zona va fi extrem de aglomerată.

O şi mai mare neplăcere va fi reprezentată de existenta limitată a locurilor de parcare din zonă. Cu atât mai mult cu cât agentul comercial a anunţat că va renunţa la un etaj destinat parcărilor.

Vom încerca să vedem care este soluţia legală să reglementăm şi să remediem această gravă disfuncţionalitate. Din informaţiile pe care le avem acum, din plângerile primite, se pare că vorbim despre elemente de natură penală atunci când ne referim la autorizaţiile eliberate pentru anumite construcţii”.

Previous Story

(Foto/Video) Brașov. Incendiu puternic la un service auto! Două persoane rănite!

Next Story

Brașov. Catalin Anton: „Miroase de mori în Bartolomeu!” Mihai Nanu: „Nu știu cum e la Ploiești sau Copșa Mică, dar astea sunt datele de la senzorul din Bartolomeu. PM10 171, limita admisă fiind 50, deci depășire de peste trei ori limita normală. Despre valorile astea intre 150 și 200 aflăm următoarele”: