Brașov. „Curățăm Tâmpa de gunoaie”. Robert Lazar: „Ultimul revelion în grup pe care-l mai organizez. Unii oameni n-au nicio treabă cu bunul simț…”

Last Updated on ianuarie 2, 2020 Asociația Brașovul Pedalează a anunțat că nu va mai organiza Revelionul pe Tâmpa după ce foarte mulți participanți au lăsat gunoaie, în loc să le ia cu ei.

Braşovul Pedalează: „Având în vedere cât gunoi a rămas pe Tâmpa în urma revelionului, îi invităm pe petrecăreți la curățenie.
Ne întâlnim la ora 11:00 la Modarom și urcăm pe același traseu ca și în noaptea dintre ani.
Fiecare să aducă saci de gunoi și mănuși.

Brașov. „Curățăm Tâmpa de gunoaie”. Robert Lazar: „Ultimul revelion în grup pe care-l mai organizez. Unii oameni n-au nicio treabă cu bunul simț...” 1

Vom strânge tot gunoiul aruncat de nesimțiți pe traseu sau în zona vârfului și vom coborî cu el spre Răcădău.
Veniți echipați pentru drumeție pe teren alunecos”.

Robert Lazar: „Ultimul revelion în grup pe care-l mai organizez. Unii oameni n-au nicio treabă cu bunul simț…Pornită inițial ca o idee bună de a mai scoate lumea la mișcare, evenimentul a căpătat o amploare neașteptată iar intenția bună a fost batjocorită de anumiți oameni care au ales să lase acasă bunul simț.

Mâine facem o ecologizare pe Tâmpa, pornind la ora 11 de la Modarom, să strângem gunoiul lăsat de unii pe munte.
Până ce nu ne civilizăm cu toții, nu ne putem numi “iubitori de natură”.

Mulți vor zice “Dar ce vină am eu, care n-am făcut mizerie?”. E vina tuturor că tolerăm un astfel de comportament și că nu luăm atitudine atunci când s-ar impune.”

Previous Story

Brașov. Medicul Grigorescu Dan: „Mă declar învins. Din nou! Nici anul acesta nu am reușit să împiedic apariția la Brașov a accidentelor prin explozie de petarde în noaptea de Revelion. Nu au mai fost internați 16 pacienți, ca în urmă cu 5 ani, nici …”

Next Story

Foto Brașov. Robert Lazar: „Cam așa poate fi ilustrat într-o poză respectul acordat pietonilor din Brașov. Trotuarele, și așa înguste, sunt acoperite de gheață numai bună ca să le dea de lucru celor care lucrează la ortopedie. Fie că vorbim de…”