Accident Brașov. Microbuz cu 7 copii la bord, accident pe drumul spre Poiana Brașov

Last Updated on ianuarie 9, 2020 Un alt accident a avut loc pe drumul spre Poiană.

Un microbuz în care se aflau șapte copii a fost implicat într-un accident pe drumul care face legătura între Brașov și Poiana Brașov, anunță DCNews.

Accident Brașov. Microbuz cu 7 copii la bord, accident pe drumul spre Poiana Brașov 1 Accident Brașov. Microbuz cu 7 copii la bord, accident pe drumul spre Poiana Brașov 2

În urma impactului dintre un microbuz și un autoturism trei adulți și șapte copii au fost transportați la spitalele din Brașov în urma unui accident grav produs pe drumul spre Poiana Brașov.

Mai multe echipaje de ambulanță au fostr trimise la fața locului. Traficul rutier a fost blocat total, iar polițiștii desfășoară cercetările la fața locului.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0, conform reprezentanților IPJ Brașov.

Previous Story

Jurnalistul Dan Bucura:„Mangleală cu autobuze la Brașov, pe modelul Firea. Mașinile cumpărate cu tam-tam, pe bani mulți, au sucombat la primul îngheț. Un sfert dintre autobuze nu au putut ieși dimineață din garaj, iar în restul se murea de frig. Primăria s-a …”

Next Story

Brașov. Abandonați de Scripcaru. George Boroda: „În noaptea care a trecut am reușit să avem cel mai poluat aer din România. Fumul înecăcios cu miros de plastic ars și cauciuc a fost confirmat de depășiri colosale înregistrate pe toți senzorii din oraș, indiferent ca discutam de …”