Accident Brașov. Două persoane lovite de un autoturism pe Harmanului. „O mama si o fetita au fost lovite. Sunt constiente. Prezente Politia si Smurd-ul”.

Last Updated on ianuarie 17, 2020 Un accident de circulație a avut loc, în această dimineață, pe strada Hărmanului din municipiul Brașov.

Potrivit IPJ Brașov, un bărbat, în vârsta de 42 de ani, care conducea un autovehicul pe str. Hărmanului, a surprins
și accidentat doi pietoni.

Accident Brașov. Două persoane lovite de un autoturism pe Harmanului. „O mama si o fetita au fost lovite. Sunt constiente. Prezente Politia si Smurd-ul”. 1

Pe grupul de Facebook INFORMATII RUTIERE BRASOV, Elena M. a scris:„Accident Harmanului. O mama si o fetita au fost lovite. Sunt constiente. Prezenta Politia si Smurd-ul”.

Persoanele primesc îngrijiri medicale la fața locului.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0, informează realitateadebrasov.net

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului.

Previous Story

Video Brașov. Incendiu la uzina de armament Carfil

Next Story

Allen Coliban, USR: „Primarul Scripcaru recunoaște, în sfârșit, că Brașovul este un oraș puternic poluat și, după mai bine de zece ani în care calitatea aerului din orașul nostru s-a degradat continuu, fără ca administraţia locală să ia măsuri, de azi discuția se mută către găsirea de soluții….”