(Foto) Sorin: „Îmi pierd plăcerea de a mai trai in Brașov… a dispărut jumătate de coasta de pădure intre Noua si Răcadau…mirosul de grajd cu care ma trezesc si ma culc de aproape 2 ani si cu care m-aș putea obișnui daca mi s-ar spune măcar de unde vine. Cu puțin efort de marketing, ar putea fi folosit la accentuarea aurei de mister al Brasovului, ca tot nu se afla de unde provine. – traficul de…”

Last Updated on ianuarie 1, 2020 Brașovul poluat, urât mirositor, în care se taie copaci la greu începe să-și alunge locuitorii.

Pe Facebook, Sorin Ganea a scris: „Azi dimineata am realizat ca sunt pe cale sa imi pierd placerea de a mai trai in Brasov.
Veneam pe ocolitoare de la Sacele si am vazut cum in cateva zile a dispărut jumătate de coasta de pădure intre Noua si Răcadau. Ne declaram oras turistic, a doua ce mai importanta destinatie din Romania, clamam peste tot principiile dezvoltarii durabile dar dam cu piciorul tocmai la ceea ce face orasul nostru special. As fi curios cat anume din bugetul Brasovului vine din vanzarile de masa lemnoasa si cat din turism? Sau poate vizitatorii vin sa cumpere cherestea….

Dincolo de turisti, ca unii vor spune poate ca putem trai bine si fara ei, voi mai avea unde sa ma bucur de natura aproape de casa in urmatorii ani? Ce aer ne propunem sa respiram noi si copiii nostri in viitorul apropiat? Brasovul e al treilea cel mai poluat oras din Romania din punct de vedere al calitatii aerului si noi inrautatim situatia.

Acestea ar fi motivele/dilemele nr. 2 si 3.
Apoi, nu neaparat in ordinea importantei:
– lipsa oricarei posibilitati de colectare selectiva a deseurilor, care era obligatoriu de implementat pana in iulie 2019. Mi-am invatat copilul sa colecteze selectiv si duceam gunoiul tocmai la Carrefour unde functiona un punct de colectare. Acum ma mai intreaba din cand in cand de ce nu o mai facem dar o sa uite si o sa ii iasa din obicei in curand.

– mirosul de grajd cu care ma trezesc si ma culc de aproape 2 ani si cu care m-aș putea obișnui daca mi s-ar spune măcar de unde vine. Cu puțin efort de marketing, ar putea fi folosit la accentuarea aurei de mister al Brasovului, ca tot nu se afla de unde provine.

– traficul de Bucuresti si faptul ca tot mai multi concetateni uita de maniere si regulile de circulatie in trafic (mor cate un pic in momentul in care vad ca nu se mai stie sa se foloseasca semnalizarea)
Si mai sunt cateva.

Dupa 40 de ani, nu mai apreciez locul in care traiesc exclusiv in functie de oportunitatile de angajare/afaceri si dezvoltare economica. Ma voi gandi serios ce imi mai ofera orasul in afara de acestea”.

Brasovul intre ieri si azi: „Am ramas neplacut surprinsa, chiar revoltata de ceea ce am vazut pe Valea Timisului. Se taie copacii in draci. In unele parti ,ai impresia ca s-au retezat cu barda. Ceea ce se intampla acolo, este oare legal?.
(Foto) Sorin: „Îmi pierd plăcerea de a mai trai in Brașov... a dispărut jumătate de coasta de pădure intre Noua si Răcadau...mirosul de grajd cu care ma trezesc si ma culc de aproape 2 ani si cu care m-aș putea obișnui daca mi s-ar spune măcar de unde vine. Cu puțin efort de marketing, ar putea fi folosit la accentuarea aurei de mister al Brasovului, ca tot nu se afla de unde provine. - traficul de...” 1

(Foto) Sorin: „Îmi pierd plăcerea de a mai trai in Brașov... a dispărut jumătate de coasta de pădure intre Noua si Răcadau...mirosul de grajd cu care ma trezesc si ma culc de aproape 2 ani si cu care m-aș putea obișnui daca mi s-ar spune măcar de unde vine. Cu puțin efort de marketing, ar putea fi folosit la accentuarea aurei de mister al Brasovului, ca tot nu se afla de unde provine. - traficul de...” 2

(Foto) Sorin: „Îmi pierd plăcerea de a mai trai in Brașov... a dispărut jumătate de coasta de pădure intre Noua si Răcadau...mirosul de grajd cu care ma trezesc si ma culc de aproape 2 ani si cu care m-aș putea obișnui daca mi s-ar spune măcar de unde vine. Cu puțin efort de marketing, ar putea fi folosit la accentuarea aurei de mister al Brasovului, ca tot nu se afla de unde provine. - traficul de...” 3

(Foto) Sorin: „Îmi pierd plăcerea de a mai trai in Brașov... a dispărut jumătate de coasta de pădure intre Noua si Răcadau...mirosul de grajd cu care ma trezesc si ma culc de aproape 2 ani si cu care m-aș putea obișnui daca mi s-ar spune măcar de unde vine. Cu puțin efort de marketing, ar putea fi folosit la accentuarea aurei de mister al Brasovului, ca tot nu se afla de unde provine. - traficul de...” 4
Daca da ,cum Dumnezeu putem , sa acceptam sa ne ciopartim padurile in asa hal?.Zau ,am impresia ca am luat-o cu toti pe aratura. Voi credeti, este bine ceea ce se intampla la noi?”

Previous Story

(Foto) Ninge în Brașov. În Poiană zăpadă mare! Cabana SKV Postavarul: „Se apropie sezonul!!!!!”

Next Story

Foto Brașov. Intervenție pompieri. Costi: „Etajul 2, s-a intrat pe balcon, s-a ieșit pe balcon”