Scriitoarea Irina Binder: „Azi, în centrul Brașovului, am reîntâlnit un tată care umblă mereu cu câte 2 dintre cei 6 copii să primească de la lume câte ceva… La un moment dat, îl văd pe tătic că se apleacă și ridică un pahar mare din plastic sau din carton care avea un pai în el. Primul gând a fost să …”

Last Updated on decembrie 19, 2019 Tu cum procedezi când vezi oameni la cerșit, cu copiii după ei? Îi cerți, le dai bani?

Irina Binder: „Azi, în centrul Brașovului, am reîntâlnit un tată care umblă mereu cu câte 2 dintre cei 6 copii să primească de la lume câte ceva. Mă cunoaște deja și eu îi știu copiii și povestea. Știu că mă veți întreba dacă muncește… Face mături, face și el ce poate.

Scriitoarea Irina Binder: „Azi, în centrul Brașovului, am reîntâlnit un tată care umblă mereu cu câte 2 dintre cei 6 copii să primească de la lume câte ceva... La un moment dat, îl văd pe tătic că se apleacă și ridică un pahar mare din plastic sau din carton care avea un pai în el. Primul gând a fost să ...” 1

S-a lăudat cu căciula pe care i-a cumpărat-o de la “secănd” uneia dintre fetițe și mi-a urat sărbători fericite. Eu m-am oprit să casc gura într-un magazin, dar după ce am ieșit, i-am văzut mergând în fața mea, la o distanță de câțiva metri. La un moment dat, îl văd pe tătic că se apleacă și ridică un pahar mare din plastic sau din carton care avea un pai în el.

Primul gând a fost să grăbesc pasul și să îi spun să nu cumva să le dea fetițelor să bea din acel pahar… Dar omul l-a luat și l-a băgat în coșul de gunoi care era la doi pași de locul unde fusese paharul”.

Previous Story

Brașov: Programul de sărbători al patinoarului Olimpia

Next Story

Brașovul poluat. Cornelia. „Nepoții mei in drum spre școală și-au astupat nasul”. Silvia: „Dimineață să mor in Tractorul!!!Ce sa aerisești? Acum vad ca …”