Rușinea Brașovului! Corona dată afară din campionatul național de handbal și din cupele europene. Allen Coliban: „ Până în acest moment, nicio demisie, nicio sancțiune pentru conducerea clubului, deși mai multe jucătoare au fost suspendate, iar clubul eliminat din …”

Last Updated on decembrie 6, 2019 Corona a făcut de râs Brașovul prin scandalul de dopaj. Corona primește bani publici, de la brașoveni, prin intermediul primăriei conduse de George Scripcaru.

În urma scandalului de dopaj de la Corona Brașov, Comisia de Disciplină a FRH a anunțat prima măsură împotriva echipei de sub Tâmpa.

„În baza dispozițiilor Articolului 62 aliniatul 2 din Legea 227/2006 privind prevenirea și combaterea dopajului în sport, sancționează echipa de handbal feminin senioare a C.S.M. Corona Brașov cu descalificarea și pierderea punctelor obținute în Liga Națională, sezonul competițional 2019-2020”.

Rușinea Brașovului! Corona dată afară din campionatul național de handbal și din cupele europene. Allen Coliban: „ Până în acest moment, nicio demisie, nicio sancțiune pentru conducerea clubului, deși mai multe jucătoare au fost suspendate, iar clubul eliminat din ...” 1

Măsura vine ca un trăsnet asupra ocupantei locului 2 în Liga Națională, după cele 11 etape scurse din campionat. Corona avea 26 de puncte, având 8 victorii, două egaluri și o singură înfrângere. Practic, în acest moment, Corona este retrogradată și toate rezultatele îi vor fi anulate, anunță Gazeta Sporturilor.

Allen Coliban: „O calificare emoționantă azi a fetelor din echipa națională în Grupa Principală a Campionatului Mondial de Handbal din Japonia. Din păcate… fără jucătoarele de la Corona Brașov, care au fost suspendate în urmă cu două zile din cauza incompetenței cu care este condus clubul brașovean, aflat în subordinea Consiliului Local al Municipiului Brașov.

Până în acest moment, nicio demisie, nicio sancțiune pentru conducerea clubului, deși mai multe jucătoare au fost suspendate, iar clubul eliminat din competițiile internaționale din cauza acuzațiilor dovedite de dopaj.

Tractorul, Stadionul Municipal, ICIM, Clubul Sportiv Școlar Dinamo și acum Corona… bazele sportive brașovene distruse de incompetența și lipsa de viziune a Primăriei Brașov”.

Previous Story

Brașov. Se deschide patinoarul de la Olimpia. Cât va fi tariful de intrare

Next Story

Brașov. Reacția Primăriei la poluarea masivă din oraș.  Adrian Ciocălău: „În „cel mai frumos oraș din România” aerul devine otravă aproape în fiecare zi… Indexul calității aerului de azi este …”