Poluare Brașov. Mihai Nanu: „Stația de betoane a Grup Arcons SA …Concluzia e că toată lumea știe de ea, dar se pasează responsabilitatea de la o agenție la alta și de acolo către alte instituții în timp ce societatea comercială în cauză își continua nestingherită activitatea și astăzi. Ce sper eu e ca …”

Last Updated on decembrie 20, 2019 Astăzi, la dezbaterea de  la Primărie s-a discutat despre stația de betoane din Bartolomeu, de lângă blocuri. S-a cerut închiderea ei. Garda de Mediu și Agenția de Mediu au spus că este legal săp funcționeze pentru că cei de la Arcons se analizează singuri și nu poluează. Iar Agenția de Mediu nu are chef să meargă cu o stație mobilă să analizeze aerul din zonă, așa cum au făcut la Codlea.

Mihai Nanu:Unul dintre subiectele tratate astăzi la dezbaterea de la Primăria Brașov a fost stația de betoane a Grup Arcons SA, motivul pentru care m-am aflat acolo.
Concluzia e că toată lumea știe de ea, dar se pasează responsabilitatea de la o agenție la alta și de acolo către alte instituții în timp ce societatea comercială în cauză își continua nestingherită activitatea și astăzi. 

Poluare Brașov. Mihai Nanu: „Stația de betoane a Grup Arcons SA ...Concluzia e că toată lumea știe de ea, dar se pasează responsabilitatea de la o agenție la alta și de acolo către alte instituții în timp ce societatea comercială în cauză își continua nestingherită activitatea și astăzi. Ce sper eu e ca ...” 1 Poluare Brașov. Mihai Nanu: „Stația de betoane a Grup Arcons SA ...Concluzia e că toată lumea știe de ea, dar se pasează responsabilitatea de la o agenție la alta și de acolo către alte instituții în timp ce societatea comercială în cauză își continua nestingherită activitatea și astăzi. Ce sper eu e ca ...” 2

Ce sper eu e ca după relocare (care trebuie să survină cât mai grabnic spre binele sănătății noastre) să nu răsară pe acolo tot betoane, adică noi blocuri care ar sugruma și mai tare traficul din Bartolomeu, ci un corp de școală atât de necesar plus un mic părculeț.

Cu sau fără silozul de balastru de la Recon din spate, tot sunt câteva mii de mp. Să nu ratăm o ocazie bună, zic!”

Previous Story

Brașov. Radu Hossu: „Am fost la dezbaterea pe poluare desfășurată la inițiativa Primăriei Brașov, după ignorarea cererilor cetățenilor ani la rând. Câteva concluzii: – Primăria NU…”

Next Story

(Video) Brașov. Bărbat căzut de la etajul 10!