Brașov. „De unde p…a mă-sii vine putoarea aia prin care trec eu în fiecare seară pe centură? Am muncit o viață să îmi fac și eu o casă lângă Brașov, să-mi cresc doi copii în aer curat, am făcut sacrificii zeci de ani pentru obiectivul ăsta și sunt seri când pute de nu poți respira. Păi e normal ca după zeci de ani de muncă să ajung să-mi dau mațele seara când trec pe acolo?”

Last Updated on decembrie 17, 2019 Câțiva brașoveni sunt deranjați că pute în Brașov și caută soluții. Foarte mulți brașoveni nu au nicio problemă cu putoarea din oraș, zici că au contract cu Primăria pentru a curăța cu plămânii aerul poluat din oraș.

Radu Hossu: „În timp ce mă uitam stupefiat la Selly vs CT Popescu, mă sună un prieten și mai stupefiat.

– Măi Radule, m-am întrebat pe cine cunosc eu dintre prietenii mei, că ar fi mai apropiat de politică și de problemele orașului, încât să-mi dea un răspuns la următoarea întrebare:

Brașov. „De unde p...a mă-sii vine putoarea aia prin care trec eu în fiecare seară pe centură? Am muncit o viață să îmi fac și eu o casă lângă Brașov, să-mi cresc doi copii în aer curat, am făcut sacrificii zeci de ani pentru obiectivul ăsta și sunt seri când pute de nu poți respira. Păi e normal ca după zeci de ani de muncă să ajung să-mi dau mațele seara când trec pe acolo?” 1

(Eu): Em, ai puțini prieteni, dacă tocmai la mine te-ai gândit, but i accept the challenge.

– De unde p…a mă-sii vine putoarea aia prin care trec eu în fiecare seară pe centură?
(Eu): Pe ce tronson, că din potența autorităților mai-mult-naționale-decât-locale avem vreo spre 30 km de centură.

– Partea aia de mă urc dinspre Tărlungeni, până aici spre unde-i Hotel Stop, la Rompetrol.

(Eu): Ah, e groapa Fin-Eco, unde se zvonea că inclusiv Primăria are parte din afacere. Stai liniștit și votează Scripcaru (eu ironic-hăhă).

– Bă, lasă-mă cu astea, că am muncit o viață să îmi fac și eu o casă lângă Brașov, să-mi cresc doi copii în aer curat, am făcut sacrificii zeci de ani pentru obiectivul ăsta și sunt seri când pute de nu poți respira, măi Radu. Păi e normal ca după zeci de ani de muncă să ajung să-mi dau mațele seara când trec pe acolo?

(Eu): Să știi că s-au făcut și proteste, doar că n-au fost interesați prea mulți cetățeni să pună presiune. În rest, ce poți să faci sunt adrese la direcția de mediu, la Primărie, să vină să constate și poate și cu plângerile tale și ale altora să se închidă celulele alea neconforme.

– Mulțumesc Radu, o să vorbesc și cu restul de pe lângă noi să vedem ce se poate face.

—-

În altă ordine de idei, la ultima ședință a Consiliului Local Brașov s-a deplasat un cetățean român, din ăsta de lucrează pe valoare adăugată mare – IT – ce s-a mutat din București (că pute) la Brașov. Și surpriză? Pute. Așa că s-a deplasat la CL, și-a luat “bon de ordine” să vorbească și papagalii ăia controlați de Scripcaru s-au gândit că ar fi bine să nu-oi ofere posibilitatea și l-au scos afară cu armata personală a lui Scripcaru, Poliția Locală. Omu’ voia să semnalizeze exact împuțita problemă a domnului Scripcaru, a papagalilor-unanimitate (o specie foarte ciudată, vă voi povesti până-n Revoluție despre ea) și a instituțiilor pe care aceștia le populează.

La Brașov se trăiește într-o democrație puturoasă, zău”.

Previous Story

Brașov. Cum mai stați cu plămânii? Daniela: „Miroase puternic a gaz in Steagu, pe Neptun. 3 zile am putut sa respiram! Atât!  Corupția din orașul asta este egala cu …”

Next Story

Brașov. Record de poluare?! Victor: „Eu o să mă mut din orașul ăsta cât mai urgent… la vară am plecat…”