Poiana Brașov. Cel mai scump Revelion vândut în România – 2.000 de euro. O familie de români pleacă în Maldive – 40,000 de euro

Last Updated on decembrie 22, 2019 Cea mai scumpă vacanţă pentru Revelionul din acest an vândută într-o agenţie DERTOUR din România a fost pentru trei adulţi şi trei copii, care pentru două camere în Maldive şi bilete de avion au plătit aproape 40.000 de euro.

În schimb, cel mai scump pachet de Revelion în România a costat aproape 2.000 de euro.

Poiana Brașov. Cel mai scump Revelion vândut în România – 2.000 de euro. O familie de români pleacă în Maldive - 40,000 de euro 1

Cea mai scumpă vacanţă de Crăciun, dar care acoperă şi Revelionul, vândută într-o agenţie DERTOUR din România este în Australia, pentru o persoană, în valoare de 10.130 euro. Turistul român va face, în perioada 24 decembrie – 10 ianuarie, un circuit pe teritoriul Australiei, în oraşe precum Melbourne, Sidney, Brisbane, Goold Coast, cu cazări cu mic dejun, informează bizbrasov.ro.

Cel mai scump Revelion vândut pentru o destinaţie din România este un apartament la hotelul Alpin din Poiana Braşov închiriat de un cuplu, care a costat în jur de 2.000 de euro pentru cinci nopţi, cu mic dejun şi cină, iar cel mai scump pachet de Crăciun presupune patru nopţi cu demipensiune la hotel Teleferic din Poiana Braşov, tot pentru un cuplu, şi a costat 1.300 de euro.

Din totalul pachetelor vândute pentru sărbătorile de iarnă, cele mai multe (aproximativ 60% din total) au fost pentru Revelion.

Previous Story

(Video) Brașov. Bărbat căzut de la etajul 10!

Next Story

(Video) Nicoleta: „În fiecare an când ajung de Crăciun la Brașov, văd așa ceva sub geam 🤩🤩🤩 ”