Catalin Popa: „Și într-un final transportul metropolitan Brasov- Prejmer- Lunca Calnicului și Retur a început de azi orele 18:05! După cum vedeți mi-am achiziționat un bilet tur/retur de la Stația din Triaj. O sa …”

Last Updated on decembrie 23, 2019 După o ședință furtunoasă, luni dimineață, s-a decis începerea curselor metropolitane spre Codlea, Râșnov, Feldioara și Prejmer.

Catalin Popa: „Și într-un final transportul metropolitan Brasov- Prejmer- Lunca Calnicului și Retur a început de azi orele 18:05!
După cum vedeți mi-am achiziționat un bilet tur/retur de la Stația din Triaj. O sa revin cu impresii și păreri!”
Catalin Popa: „Și într-un final transportul metropolitan Brasov- Prejmer- Lunca Calnicului și Retur a început de azi orele 18:05! După cum vedeți mi-am achiziționat un bilet tur/retur de la Stația din Triaj. O sa ...” 1

Catalin Popa: Pana acum totul in regula, am trecut de Harman.
Catalin Popa: „Și într-un final transportul metropolitan Brasov- Prejmer- Lunca Calnicului și Retur a început de azi orele 18:05! După cum vedeți mi-am achiziționat un bilet tur/retur de la Stația din Triaj. O sa ...” 2

Catalin Popa: „12 minute de la Triaj pana la parcul Industrial”.
Catalin Popa: „Și într-un final transportul metropolitan Brasov- Prejmer- Lunca Calnicului și Retur a început de azi orele 18:05! După cum vedeți mi-am achiziționat un bilet tur/retur de la Stația din Triaj. O sa ...” 3

George Scripcaru, citat de bizbrasov.ro: „ Am fixat toate detaliile, inclusiv cele financiare, astfel că din această seară, începând cu ora 18.00, operatorul de transport RAT BV va începe primele curse spre aceste localități, care se adaugă celorlalte 4 localități unde deja RATBV asigură acest tip de transport: Cristian, Ghimbav, Sânpetru și Bod”.

Previous Story

PNL Brașov la fel ca PSD, atac la USR. Poluarea din Brașov este așa o conspirație, chiar internațională. Corneliu Teposu: „Consilierul local Pamela Diaconu, care nu are nicio problemă că Fin-Eco, la care Consiliul Local Brașov este acționar, nu a închis două celule – prima de zece ani trebuia închisă, conform legii -, că nu și-a îndeplinit angajamentele asumate și că vreo 25.000 de brașoveni au parte frecvent de mirosuri și gaze toxice emanate de acea groapă de gunoi. Mai mult …”

Next Story

Video Brașov. Erwin Albu: „S-a emis primul abonament din istoria transportului metropolitan RATBV SA Brasov – Codlea!”