Brașov: Se deschide patinoarul de la Complexul Olimpia din Braşov: „Îi invităm pe toți iubitorii acestui sport să petreacă momente deosebite la patinoarul Olimpia, care este fără îndoială cel mai frumos din România”

Last Updated on decembrie 9, 2019 Patinoarul de la Complexul Olimpia din Braşov a fost deschis astăzi pentru noul sezon.

Patinoarul va funcționa șapte zile din șapte, seriile urmând să dureze câte 90 de minute, cu începere de la orele 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 și 20:00, informează brasovultau.ro

Brașov: Se deschide patinoarul de la Complexul Olimpia din Braşov: „Îi invităm pe toți iubitorii acestui sport să petreacă momente deosebite la patinoarul Olimpia, care este fără îndoială cel mai frumos din România” 1

Astăzi, 9 decembrie, intrarea este liberă, iar de mâine va fi aplicat tariful de 10 lei pentru copii, 15 lei pentru adulți și 15 lei pentru închirierea patinelor.

„Patinatorii vor avea la dispoziție 1.600 de metri pătrați de gheață de cea mai bună calitate, pe care sperăm s-o putem menține fără probleme până la primăvară. Îi invităm pe toți iubitorii acestui sport să petreacă momente deosebite la patinoarul Olimpia, care este fără îndoială cel mai frumos din România”, a lansat invitația pentru brașoveni și turiști vicepreședintele CJ Brașov Adrian Gabor.

În urma unei investiții în valoare de 99.700,27 lei, realizată de CJ Brașov, a fost refăcută instalația electrică, reflectoarele fiind înlocuite cu unele profesionale, cu consum redus și putere sporită.

Previous Story

(Foto) Melinda: „Seară liniștită din frumosul Brașov!”

Next Story

Corona, Rușinea Brașovului. Allen Coliban: „Dopaj din bani publici la Brașov… Primarul Scripcaru să își ceară scuze în mod public pentru dezastrul creat și apoi să demareze auditul întregului club, începând cu cel promis în 2014, la secția de fotbal ce a tocat sume enorme din bani publici.  Să existe o …”