Brașov. Robert Lazar: „Puțin a lipsit să-mi cadă bucata asta în cap. Bine ați venit în Brașov, orașul în care, dacă nu mori de cancer pulmonar, mori omorât de nepăsare…”

Last Updated on decembrie 20, 2019 Clădirile din Brașov se degradează pe zi ce trece, iar acest lucru pune în pericol viața trecătorilor.

Într-o astfel de situație se află și o clădire de pe strada Politehnicii din care s-a desprins o bucată de cărămidă.

Robert Lazar a scris pe Facebook: „Puțin a lipsit să-mi cadă bucata asta în cap. Oare proprietarul clădirii așteaptă să se întâmple o tragedie ca să facă ceva?

Brașov. Robert Lazar: „Puțin a lipsit să-mi cadă bucata asta în cap. Bine ați venit în Brașov, orașul în care, dacă nu mori de cancer pulmonar, mori omorât de nepăsare...” 1 Brașov. Robert Lazar: „Puțin a lipsit să-mi cadă bucata asta în cap. Bine ați venit în Brașov, orașul în care, dacă nu mori de cancer pulmonar, mori omorât de nepăsare...” 2

Bine ați venit în Brașov, orașul în care, dacă nu mori de cancer pulmonar, mori omorât de nepăsare…

Clădirea e pe strada Politehnicii, colț cu Postăvarului.”

Previous Story

Brașov. George: „Groaznic. De la Carrefour Calea București pana în Avantgarden Bartolomeu eu am simțit ca nu se poate respira”. Marius: „Nu, nu este ceață. Este doar un smog gros. Poza este facuta joi dimineata la ora 11”

Next Story

Emil: „Semnul victoriei a fost pentru noi, în Brașov, un mod de salut în primele luni după revoluție. În loc de salut/servus/bună, spuneam ”Victorie!” și făceam acest semn al victoriei…Rămâne o întrebare:”