Brașov. Poți să-l ajuți? Giulio: „Am reușit până la urmă să vorbesc cu Ionuț, se pare că nu o să-l mai vedem acolo la Patria! Coloana ii pune în pericol plămânii și medicii i-au interzis să mai muncească!! Săptămâna viitoare, merge în …”

(Last Updated On: December 1, 2019)

În intersecția de la Patria, Ionuț vindea ziare. La un moment dat a dispărut. UN brașovean l-a căutat și a aflat motivul dispariției.

Giulio Gavrilă: „Am reușit până la urmă să vorbesc cu Ionuț, se pare că nu o să-l mai vedem acolo la Patria! Când mă gândesc prin ce trece el, problemele mele sunt nimicuri!! Coloana ii pune în pericol plămânii și medicii i-au interzis să mai muncească!!

Brașov. Poți să-l ajuți? Giulio: „Am reușit până la urmă să vorbesc cu Ionuț, se pare că nu o să-l mai vedem acolo la Patria! Coloana ii pune în pericol plămânii și medicii i-au interzis să mai muncească!! Săptămâna viitoare, merge în ...” 1

Dar, noi toți care l-am apreciat pentru exemplul și lecția de viață pe care ne-a dat-o tuturor, putem să-i fim aproape în continuare💝Are nevoie de spitalizare, se pare că la Astra, deci va fi tot aici printre noi, putem să-l ajutăm, indiferent cum! Transport, bani, pachet..chiar și cu o vorbă!!

Săptămâna viitoare, merge în Zărnești la spital pentru un control la inimă!! Atunci îi deschidem și un cont în bancă!!! O sumă cât de mică, l-ar ajuta enorm, suntem mulți 💞💝❤️Crăciunul bate la ușă!!

Numărul lui de telefon 0743152486!!!Sunati-l, are o voce de copil, o să-l îndrăgiți imediat🥰BUCURAȚI-VĂ DE VIAȚĂ🥰💝👨‍👨‍👦ȘI DĂRUIND!💝💞👨‍👨‍👦🙏”

Marius Cristi: De 15 ani il stiu numai eu acolo. In 15 ani a trecut pe langa el tot Brasovul si Poiana si jumate de tara. Nu l-a vazut nimeni? Azi toti, “contul, contul”. Dar pana acum? Sunt curios ce se intampla in continuare. Sa urmarim cu atentie si ingrijorare.

Gaby Felix: Da eu chiar l-am vazut personal de cate ori il vedeam ii dădeam bani, Si el săracul insistă cu ziarul sa il iau. Eu o fac din placere pentru ca vroia sa isi castige banii singur, se bucură maxim pentru 1 lei 2 😥
Respect maxim ‘ Exemplu pentru toată toate tarile nu numai in Romania
Jos pălăria pentru implicarea lui la o viață mai buna

Gabriela Hambic: As vrea si eu sa il ajut, cu bani, cu obiecte. Va rog sa imi trimiteti contul, poate stabilim si un loc si o zi unde ii putem duce obiecte folositoare.

Doina Ignat: Eu îl cunosc de mai bine de 20 de ani la aceasta intersecția unde lati filmat cu ziarele în mină fie iarnă fie vară să îl Bine Cuvintze Dumnezeu cu har