Brașov. Poți să-l ajuți? Giulio: „Am reușit până la urmă să vorbesc cu Ionuț, se pare că nu o să-l mai vedem acolo la Patria! Coloana ii pune în pericol plămânii și medicii i-au interzis să mai muncească!! Săptămâna viitoare, merge în …”

Last Updated on decembrie 1, 2019 În intersecția de la Patria, Ionuț vindea ziare. La un moment dat a dispărut. UN brașovean l-a căutat și a aflat motivul dispariției.

Giulio Gavrilă: „Am reușit până la urmă să vorbesc cu Ionuț, se pare că nu o să-l mai vedem acolo la Patria! Când mă gândesc prin ce trece el, problemele mele sunt nimicuri!! Coloana ii pune în pericol plămânii și medicii i-au interzis să mai muncească!!

Brașov. Poți să-l ajuți? Giulio: „Am reușit până la urmă să vorbesc cu Ionuț, se pare că nu o să-l mai vedem acolo la Patria! Coloana ii pune în pericol plămânii și medicii i-au interzis să mai muncească!! Săptămâna viitoare, merge în ...” 1

Dar, noi toți care l-am apreciat pentru exemplul și lecția de viață pe care ne-a dat-o tuturor, putem să-i fim aproape în continuare💝Are nevoie de spitalizare, se pare că la Astra, deci va fi tot aici printre noi, putem să-l ajutăm, indiferent cum! Transport, bani, pachet..chiar și cu o vorbă!!

Săptămâna viitoare, merge în Zărnești la spital pentru un control la inimă!! Atunci îi deschidem și un cont în bancă!!! O sumă cât de mică, l-ar ajuta enorm, suntem mulți 💞💝❤️Crăciunul bate la ușă!!

Numărul lui de telefon 0743152486!!!Sunati-l, are o voce de copil, o să-l îndrăgiți imediat🥰BUCURAȚI-VĂ DE VIAȚĂ🥰💝👨‍👨‍👦ȘI DĂRUIND!💝💞👨‍👨‍👦🙏”

Marius Cristi: De 15 ani il stiu numai eu acolo. In 15 ani a trecut pe langa el tot Brasovul si Poiana si jumate de tara. Nu l-a vazut nimeni? Azi toti, “contul, contul”. Dar pana acum? Sunt curios ce se intampla in continuare. Sa urmarim cu atentie si ingrijorare.

Gaby Felix: Da eu chiar l-am vazut personal de cate ori il vedeam ii dădeam bani, Si el săracul insistă cu ziarul sa il iau. Eu o fac din placere pentru ca vroia sa isi castige banii singur, se bucură maxim pentru 1 lei 2 😥
Respect maxim ‘ Exemplu pentru toată toate tarile nu numai in Romania
Jos pălăria pentru implicarea lui la o viață mai buna

Gabriela Hambic: As vrea si eu sa il ajut, cu bani, cu obiecte. Va rog sa imi trimiteti contul, poate stabilim si un loc si o zi unde ii putem duce obiecte folositoare.

Doina Ignat: Eu îl cunosc de mai bine de 20 de ani la aceasta intersecția unde lati filmat cu ziarele în mină fie iarnă fie vară să îl Bine Cuvintze Dumnezeu cu har

Previous Story

Update. Fetița bătută a fost salvată! Poliția Brașov a găsit-o la Roman. Tatăl: “Nu poţi să îşi baţi joc în halul ăsta de un copil. Vreau să îmi iau fetiţa şi atâta tot. Nu sunt de acord cu…”

Next Story

Video Brașov! Îți place? S-au aprins luminile din Bradul de Crăciun din Piața Sfatului