Brașov. George Scripcaru a pierdut la Tribunal împotriva lui Allen Coliban (USR). „Victorie!🌲 Am oprit oficial proiectul Gorița! Tribunalul Brașov a dispus azi suspendarea proiectului Gorița, ca urmare a acțiunilor USR Brașov, susținute de …”

Last Updated on decembrie 19, 2019 George Scripcaru a fost învins astăzi la Tribunal de Allen Coliban (USR). Scripcaru și PNL Brașov vor să taie 8,000 de copaci de lângă Tâmpa dar judecătorii au decis suspendarea proiectului până la soluționarea cazului. Proiectul era suspendat și de Scripcaru dar putea fi reactivat oricând. Acum nu mai are voie. Păcat că PNL Brașov se bagă la defrișări masive în loc să păstreze natura orașului.

Allen Coliban: „Victorie!🌲 Am oprit oficial proiectul Gorița! Tribunalul Brașov a dispus azi suspendarea proiectului Gorița, ca urmare a acțiunilor USR Brașov, susținute de Asociația România Civică și Asociația Brașovul Pedalează, constatând că sunt indicii vădite de nelegalitate.

Brașov. George Scripcaru a pierdut la Tribunal împotriva lui Allen Coliban (USR). „Victorie!🌲 Am oprit oficial proiectul Gorița! Tribunalul Brașov a dispus azi suspendarea proiectului Gorița, ca urmare a acțiunilor USR Brașov, susținute de ...” 1

Suspendarea va rămâne în vigoare până la soluționarea cererii de anulare a proiectului.
Le mulțumim celor 13.908 de brașoveni care au semnat petiția http://bit.ly/38UMhDn, susținătorilor demersului și asociațiilor civice!

Astăzi s-a dovedit că implicarea cetățenilor dă roade.
Pădurea rămâne momentan a brașovenilor. Lupta continuă!”

Previous Story

Brașov. Cine-i explică? Leela: „Eu una nu pricep.  Când am văzut si in Brașov si in București doi brazi enormi tăiați numai pentru a satisface privirile petrecăreților, pentru a servi pe post de decor pt selfiuri, ca mai apoi sa se usuce după ce i-a luat 70 de ani sa crească, asta nu mai pricep.  Ba pe internet mai găsesc si …”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Coliziune în lanț lângă Mall-ul Coresi