Brașov. Autobuzele RATBV NU vor circula spre Codlea, Râșnov, Feldioara și Prejmer din 23 decembrie. Erwin Albu: „Acuz Asociația de Transport Metropolitan ca ne asigura o comunicare publica execrabila a gestionarii dezvoltării transportului metropolitan. Nimeni nu știe nimic, iar de această situație profită …”

Last Updated on decembrie 23, 2019 Autobuzele RATBV erau așteptate să înceapă să circule spre Codlea, Râșnov, Feldioara și Prejmer din 23 decembrie. Lucrurile însă s-au blocat.

Erwin Albu: „ Am venit cu jalba in protap la Primaria Brasov pentru transportul metropolitan.
La ora 9 ne-am dat intalnire cu primarii Brasovului, Rasnovului, Feldioarei si Prejmerului, directorul Asociatiei de Transport Metropolitan si directorul RATBV sa gasim solutiile la noul blocaj

Nu va fi in 2019? Acuz Asociatia de Transport Metropolitan ca ne asigura o comunicare publica execrabila a gestionarii dezvoltarii transportului metropolitan. Nimeni nu ştie nimic, iar de această situaţie profită operatorul privat. La ultima şedinţă a Adunării Generale a Asociaţiei Metropolitane de Transport, eu am susţinut că este nevoie de o comunicare oficială, nu pe surse, privind stadiul extinderii transportului metropolitan, dar acest lucru nu s-a întâmplat”.
Brașov. Autobuzele RATBV NU vor circula spre Codlea, Râșnov, Feldioara și Prejmer din 23 decembrie. Erwin Albu: „Acuz Asociația de Transport Metropolitan ca ne asigura o comunicare publica execrabila a gestionarii dezvoltării transportului metropolitan. Nimeni nu știe nimic, iar de această situație profită ...” 1

Oraşul Râșnov: „Din păcate, extinderea transportului în comun RATBv din Brașov la Râșnov nu va debuta în data de 23 decembrie, așa cum promiseseră reprezentanții Asociației Metropolitane de Dezvoltare a Transportului Brașov, care derulează acest proiect. În ceea ce ne privește, Primăria și Consiliul Local Râșnov și-au îndeplinit toate obligațiile care le reveneau, ba chiar mai mult decât atât, incluzând – pe lângă emiterea hotărârilor de Consiliu Local necesare, asigurarea cotei de finanțare și stabilirea facilităților de transport pentru anumite categorii de persoane – și amenajarea stațiilor, precum și implicarea în găsirea unor puncte de vânzare a biletelor.

Brașov. Autobuzele RATBV NU vor circula spre Codlea, Râșnov, Feldioara și Prejmer din 23 decembrie. Erwin Albu: „Acuz Asociația de Transport Metropolitan ca ne asigura o comunicare publica execrabila a gestionarii dezvoltării transportului metropolitan. Nimeni nu știe nimic, iar de această situație profită ...” 2

În schimb, Asociația Metropolitană de Dezvoltare a Transportului Brașov nu a urmărit și nu a efectuat etapele procedurale finale, constând în emiterea de hotărâri de Consiliu Local de către toate administrațiile locale membre ale acestei Asociații (16 localități, care trebuie să fie de acord cu extinderea transportului în comun Brașov-Râșnov și retur, o complicație birocratică, în opinia noastră), aprobarea în ședință AGA a acestei Asociații a contractului pe care trebuie să-l încheie cu RATBv și semnarea acestuia.

Noi, autoritățile din Râșnov am făcut tot ce a depins de noi, în dorința de a oferi locuitorilor orașului o supriză plăcută de Sărbători. N-am avut, însă, cum să controlăm ceea ce nu a ținut de noi. Vă asigurăm, însă, că vom încerca să grăbim birocrația… altora, astfel încât în cel mai scurt timp traseul RATBv care să asigure legătura Râșnovului cu Brașovul să devină funcțional.

Vă mulțumim pentru înțelegere”.

Previous Story

Brașov. Nou. Înghețată cu … colivă! Lidia: „Am ras cu lacrimi pana in Livada Postei. Asta e de azi, din Piata Sfatului…cine e naturala??? Inghetata sau coliva? Exhaustiv va …”

Next Story

Brașov. E normal? George: „Am întâlnit 5 vânători intre Pietrele lui Solomon si Poiana Brașov, si nu erau in drum spre locul de vânătoare. Acolo era locul de vânătoare caci stăteau “la panda”. Cel mai aglomerat traseu turistic din Brașov, sâmbăta, la ora 12:00…”