Brașov. Ai văzut jucăria? Alina: „E greu sa pierzi jucăria aceea pe care o ai de când erai mic si de care nu te desparți niciodată. Ea suferă teribil după el, plânge după el si se învinovățește ca l-a pierdut”

Last Updated on decembrie 28, 2019 O mămică cere ajutorul celor de pe Facebook în găsirea unei jucării foarte importante pentru fetița sa de 7 ani.

Alina Fekete: „E greu sa pierzi jucăria aceea, The One, pe care o ai de când erai mic si de care nu te desparți niciodată. Am ajuns acasă si nu-l găsim pe Iepu’, iepurele de plus care ii este alături fetitei mele de peste 7 ani.
Brașov. Ai văzut jucăria? Alina: „E greu sa pierzi jucăria aceea pe care o ai de când erai mic si de care nu te desparți niciodată. Ea suferă teribil după el, plânge după el si se învinovățește ca l-a pierdut” 1

Brașov. Ai văzut jucăria? Alina: „E greu sa pierzi jucăria aceea pe care o ai de când erai mic si de care nu te desparți niciodată. Ea suferă teribil după el, plânge după el si se învinovățește ca l-a pierdut” 2

Brașov. Ai văzut jucăria? Alina: „E greu sa pierzi jucăria aceea pe care o ai de când erai mic si de care nu te desparți niciodată. Ea suferă teribil după el, plânge după el si se învinovățește ca l-a pierdut” 3

Arata ca mai jos, are la gat un elastic de par maro si s-a pierdut azi undeva in zona Brașov. Ne-am oprit in doua locuri: benzinăria Mol de la intrarea in Brașov (intrarea dinspre București, unde la dreapta mergi spre Săcele) si la Decathlon Brașov.

Ea suferă teribil după el asa ca am zis sa încerc si ultima varianta: sa fac apel la marele internet, poate cineva l-a găsit si il ajuta sa revină la noi, unde prietena de suflet a lui Iepu’ plânge după el si se învinovățește ca l-a pierdut.

Rog share, poate se întâmpla o minune pentru un suflet de copil. Pentru ea Iepu’ este unic si de neînlocuit. Problema e ca ii trebuie fix acela, fix cu elasticul de la gat, fix cu semnele de uzura de 7 ani pe care ea le aprecia foarte mult pentru ca ii spun povestea lor împreună…”.

Previous Story

Brașov. Incendiu la etajul 7 al unui bloc. Două persoane rănite

Next Story

Accident Brașov. Ciprian: „Brasov- Tarlungeni, sticla!!!”