Brașov. Adina: „În fiecare dimineață ma îndrept cu scârbă către stația de autobuz…merg la școală toți copiii din cartier. Este strigător la cer ce se întâmpla, mergem înghesuiți ca sardinele, copiii stau aproape calare unul peste celalalt, sunt loviți de uși atunci când se deschid/închid, se călătorește în condiții inumane. Suntem încurajați sa …”

Last Updated on decembrie 3, 2019 O brașoveancă cere conducerii RATBV introducerea unui autobuz lung pentru cursa de dimineață de pe linia 9, din Tractorul.

Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Adina Andrusca a scris: „Dragi vecini de cartier, știe cineva cum aș putea proceda pentru găsirea unei soluții la o problemă care dă de furcă multora, în special celor care-și duc copiii la școală cu autobuzul 9?

Brașov. Adina: „În fiecare dimineață ma îndrept cu scârbă către stația de autobuz...merg la școală toți copiii din cartier. Este strigător la cer ce se întâmpla, mergem înghesuiți ca sardinele, copiii stau aproape calare unul peste celalalt, sunt loviți de uși atunci când se deschid/închid, se călătorește în condiții inumane. Suntem încurajați sa ...” 1

În fiecare dimineață ma îndrept cu scârbă către stația de autobuz. Este vorba despre autobuzul nr. 9, cu care merg la școală (13 si 30) toți copiii din cartier, dar și multi alți cetățeni care-și continua drumul pana în Bartolomeu.

Este strigător la cer ce se întâmpla, mergem înghesuiți ca sardinele, copiii stau aproape calare unul peste celalalt, sunt loviți de uși atunci când se deschid/închid, se călătorește în condiții inumane.

Suntem încurajați sa folosim transportul în comun….si îl folosim, dar “murim încet”. Nu cerem lucruri imposibil de realizat, nu este vorba de chirurgie pe creier….ci doar schimbarea autobuzului existent (de la ora 7:42)cu unul mai mare, de tipul celor cu burduf, astfel încât sa avem aer si sa nu mai fim nevoiți sa călătorim pe scări.

Vorbim de niște copii (si nu numai) chiar nu se poate face nimic?”

Cami Blaga: Transportul în comun la Brașov este o loterie! Cu puțin noroc vine la timp, cu puțin noroc reușești să urci sau să cobori… și vine iarna… Linia 2 este la fel de aglomerată, curse mult prea rare. Există transport elevi, total ineficient, cu opriri doar în anumite stații. În viziunea Ratbv, un elev care locuiește în zona Făget, ar trebui să meargă pe jos până la Onix, să ia un astfel de autobus !!? Doar sesizări scrise ar mai salva câte ceva.

Oana Silvia Stan: Noi, pe str. Iosif Șilimon, S. Baciu, Al. Ciurcu, etc. nu avem nici o linie de transport în comun…copiii merg 2-3 stații de autobuz pe jos sau cu mașina părinților care, pentru a ajunge la timp la serviciu, in traficul foarte aglomerat, pleacă devreme…foarte devreme…astfel, copiii ajung la școală de la 7.15-7.20….cu toate petițiile înaintate la Primărie…Să fim optimiști, zic…

Previous Story

Brașov. Comisarii Gărzii de Mediu au identificat sursa mirosurilor din oraș dar nu și cine poluează cu particule cancerigene în zona Coresi

Next Story

Poluarea din Brașov în New York Times. „ În cea mai poluată zi concentrația de particule cancerigene PM 2.5 a fost de 1134 µg/m3, un nivel de poluare extrem!”