Andreea, despre Râșnov. „Poate nu e mereu perfect, și nu nici nu are autobuzul RATBV implementat …Vorbesc pentru cei care nu au permis auto și uneori îngheață în stație pentru a aștepta autobuzul aparținând unei companii private …Daca veți trece prin Râșnov, veți putea …”

Last Updated on decembrie 6, 2019 În această iarnă obligatoriu trebuie să mergeți și pe la Râșnov. Aveți la dispoziție din Brașov tren sau autobuze Codreanu, prea vechi.

Accesorii Andreea Tret: „Poate nu e mereu perfect, și nu nici nu are autobuzul RATBV implementat, dar sper ca cei responsabili de acest lucru să prioritizeze această necesitate. Vorbesc pentru cei care nu au permis auto și uneori îngheață în stație pentru a aștepta autobuzul aparținând unei companii private, însă e Râșnovul în care am crescut.

Am învățat la Școala Generală nr.2, cu profesori care m-au învățat să scriu corect gramatical, să știu tabla înmulțirii și să mă descurc în viață, dar să știu noțiunea bunului simț.
Andreea, despre Râșnov. „Poate nu e mereu perfect, și nu nici nu are autobuzul RATBV implementat ...Vorbesc pentru cei care nu au permis auto și uneori îngheață în stație pentru a aștepta autobuzul aparținând unei companii private ...Daca veți trece prin Râșnov, veți putea ...” 1

Daca veți trece prin Râșnov, veți putea vizita Cetatea, Dino Parc și Peștera, dar și multe alte locații.
Nu pentru că m-am născut aici, dar Râșnovul are ceva special și mai are și oameni de valoare! ❤️”

Previous Story

Poiana Brașov. Sâmbătă, 7 decembrie, va fi deschiderea oficială a pârtiei de săniuș

Next Story

Brașov. Se deschide patinoarul de la Olimpia. Cât va fi tariful de intrare