Accident Brașov. Ciprian: „Brasov- Tarlungeni, sticla!!!”

Last Updated on decembrie 28, 2019 Un accident a avut loc între Brașov și Tarlungeni, sâmbătă dimineața. Un șofer reclamă faptul că drumul este „sticlă”

Pe grupul de Facebook Ce iti trebuie, frate? Brasov, ‎Ciprian Nedelcu‎ a scris: „Brasov- Tarlungeni, sticla!!!”

Accident Brașov. Ciprian: „Brasov- Tarlungeni, sticla!!!” 1

Pavel Alina Mirona: E înghețat pe dedesubt!
Vântul a spulberat zăpadă de pe câmp și asta a rezultat!
Cine cunoaște traseul știe despre ce vorbesc!

Ciprian Nedelcu: Astia care o dau cu cauciucurile, pe gheață alea nu au nici o valoare, singura solutie este adaptarea vitezei, tocmai aia care au cauciucuri noi se aventureaza😉

Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov: „În sfârșit iarna a început să-și intre în drepturi. În ultimele ore a nins în mai multe zone montane din centrul țării, în special în județele Brașov și Harghita.

DRDP Brașov a acționat cu peste 100 de utilaje de deszăpezire care au împrăștiat aproximativ 600 de tone de material antiderapant pe drumurile naționale astfel încât în acest moment nu există probleme în trafic.

Vă rugăm să circulați cu prudență și să adaptați viteza la condițiile de drum în special în zonele afectate de ninsori!”

Previous Story

Brașov. Ai văzut jucăria? Alina: „E greu sa pierzi jucăria aceea pe care o ai de când erai mic si de care nu te desparți niciodată. Ea suferă teribil după el, plânge după el si se învinovățește ca l-a pierdut”

Next Story

Brașov. Un bărbat a căzut de pe podul de pe strada Zizinului, din zona Gemenii