Brașovul pute înainte de Sărbători! Daniela: „Pana si copilului ii dau stări de vomă”…George: „Miros execrabil in Tractorul, pe Platforma Coressi.Am sunat la Agentia de Mediu – cei de la Agentia m-au trims la Garda de Mediu. Doamna de la Garda m-a …”

Last Updated on noiembrie 27, 2019 Unii brașoveni s-au cam săturat zi de zi să curețe cu plămânii aerul poluat cu particule cancerigene. Alții n-au nicio treabă, zici că au contract cu Primăria ca să curețe gratis aerul cu plămânii.
Cei supărați, ca măsuri rapide: cumpărați-vă pentru apartament purificatoare de aer care să absoarbă particulele cancerigene iar pentru afară, fără rușine, purtați măști.

Anisia Manya: „Unde se poate respira acum in Brasovul asta? In Triaj nu se poate deschide nici macar geamul. Intreb pentru ca as vrea sa imi scot copilul si catelul la plimbare…”

Brașovul pute înainte de Sărbători! Daniela: „Pana si copilului ii dau stări de vomă”...George: „Miros execrabil in Tractorul, pe Platforma Coressi.Am sunat la Agentia de Mediu - cei de la Agentia m-au trims la Garda de Mediu. Doamna de la Garda m-a ...” 1
(Calitatea aerului marți noapte)

Vieriu George: „Miros execrabil in Tractorul, pe Platforma Coressi.Am sunat la Agentia de Mediu – cei de la Agentia m-au trims la Garda de Mediu. Doamna de la Garda m-a infromat cu nonsalanta ca mirosul provinde de la Fin Eco si ca nu au ce sa faca ( cei de la Fin Eco au termen pana la sfarsitul acestui an sa remedieze problema ) si mi-a sugerat sa anunt Politia Locala.

Am incercat sa sun la Primarie – Protectia Mediului dar nu am reusti sa dau de nimeni, insa o doamna de la centralina Primariei sfatuindu-ma sa anunt Politia Locala. Si ca un sfarsit apoteotic, cei de la Politia Locala mi-au sugerat sa contactez Garda de Mediu, intrucat ei nu au atributii legale in aceasta problema”.

Diana Botescu: „In zona centrului civic miroase ingrozitor. Aceeași miasmă ca în Codlea”.

Sorin Suciu: „Miroase îngrozitor în zona Vlahuță,suntem gazati în fiecare zi.Chiar am ajuns bătaia de joc a autorităților locale?Garda de mediu nu sesizează că suntem otraviti metodic?”

Daniela Dumitru Virlan: „Buna ziua!
Miroase foarte urat si aerul este irespirabil,bineinteles si foarte toxic(ti se opreste respiratia la propriu). Pana si copilului ii dau stari de voma.Este incredibil cata nesimtire cu groapa lor de gunoi.Oare ei nu respira acelasi aer?Cate telefoane sa mai dam la Garda de Mediu si nimic sa nu se rezolve?
#CartierulScriitorilor Brasov!”

Previous Story

Brașov. George Scripcaru, într-o parte taie 8,000 de copaci, în alta cere transformarea a 1.000 de hectare de pădure în pădure-parc

Next Story

Brașov. Mergi? Protest „Aerul poluat ne omoară! Stare de urgenta in Brasov!” „Aerosoli cu cancer. Murim Cu Zile”