Brașovul are pile la Guvern pentru Aeroport și Spital Regional? George Scripcaru și Adrian Veştea s-au întâlnit la București cu Ludovic Orban. „Am susținut astăzi, împreună cu primarul Brașovului, George Scripcaru, proiectul Spitalului Regional Brașov în fața …”

Last Updated on noiembrie 30, 2019 Pentru pria dată Brașovul are o șansă de a finaliza proiectele importante. George Scripcaru și Adrian Veștea dau semne că se înțeleg iar stare de concordie e transmisă la București unde Ludovic Orban nu spune nu Aeroportului și Spitalului Regional.

Adrian Veştea: „Încheiem luna noiembrie #înechipă pentru Brașov și pentru proiectele județului nostru!

✅ Am susținut astăzi, împreună cu primarul Brașovului, George Scripcaru, proiectul Spitalului Regional Brașov în fața domnului ministru al Sănătății, domnul Victor Costache. Am convingerea că acest proiect important, atât pentru județul Brașov, cât și pentru regiunea noastră, va fi susținut și va merge mai departe!

Brașovul are pile la Guvern pentru Aeroport și Spital Regional? George Scripcaru și Adrian Veştea s-au întâlnit la București cu Ludovic Orban. „Am susținut astăzi, împreună cu primarul Brașovului, George Scripcaru, proiectul Spitalului Regional Brașov în fața ...” 1

✅ Am continuat susținerea proiectelor noastre cu proiectul Gării Brașov, la Ministerul Transporturilor.
I-am prezentat domnului ministru Bode și stadiul în care se află proiectul Aeroportului Brașov și am căutat împreună soluții pentru extinderea rețelei de cale ferată până la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav!

Brașovul are pile la Guvern pentru Aeroport și Spital Regional? George Scripcaru și Adrian Veştea s-au întâlnit la București cu Ludovic Orban. „Am susținut astăzi, împreună cu primarul Brașovului, George Scripcaru, proiectul Spitalului Regional Brașov în fața ...” 2 Brașovul are pile la Guvern pentru Aeroport și Spital Regional? George Scripcaru și Adrian Veştea s-au întâlnit la București cu Ludovic Orban. „Am susținut astăzi, împreună cu primarul Brașovului, George Scripcaru, proiectul Spitalului Regional Brașov în fața ...” 3

✅ Am discutat despre susținerea proiectelor Brașovului și cu premierul Ludovic Orban care, ca de fiecare dată, ne-a asigurat că e alături de brașoveni!

Știu că un județ puternic are nevoie de o administație cu viziune, dedicată oamenilor și de proiecte pentru dezvoltarea sa.
Continuăm!”

Previous Story

Brașov. Proiectul Gorița NU este Anulat! George Scripcaru: „În această perioadă mă consult cu specialiști și vedem, apoi vom …”

Next Story

Brașov. Fetiță de 6 ani bătută cu bestialitate de mama ei: „Te rog eu mamă, nu mai da!”