Brașov. Nebunie la Jumbo și sâmbătă. Irina: „Cam așa se stă la coadă”. Măsură drastică luată de Selgros, după deschiderea Jumbo!

Last Updated on noiembrie 23, 2019 Nebunie la Jumbo și sâmbătă. Noul magazin de jucării a dat traficul peste cap pe Calea București obligând Selgros să ia o decizie drastică.

Deoarece ieri mulți brașoveni care nu au mai găsit locuri de parcare la Jumbo (incinta Macro Mall, de pe Calea București) și-au lăsat autovehiculele la Selgros, astăzi reprezentanții magazinului au decis să restricționeze accesul în parcarea lor, anunță mytex.ro.

Astfel, au voie să intre în parcarea magazinului doar persoanele care au card Selgros (făcând dovada că sunt clienți ai magazinului). Mai mulți angajați stau la intrare în parcare, pentru a solicita prezentarea cardului.

Irina: „Cam așa se stă la coadă 🤦‍♀️🤷‍♀️🤣”
Brașov. Nebunie la Jumbo și sâmbătă. Irina: „Cam așa se stă la coadă”. Măsură drastică luată de Selgros, după deschiderea Jumbo! 1

Adi Taus: „Trafic blocat fiindcă s-a deschis Jumbo în Brașov”.
Brașov. Nebunie la Jumbo și sâmbătă. Irina: „Cam așa se stă la coadă”. Măsură drastică luată de Selgros, după deschiderea Jumbo! 2

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Cozi uriașe la Jumbo, blocaj în trafic. Foto din interior. „Și parcarea de la Selgros era plină tot de mașinile venite la Jumbo”

Next Story

(Foto) Jumbo Brașov, plusuri și minusuri. Cristina: „O multitudine de produse. Pentru modul lor de a gestiona ideea de marketing nota 10…(faci un șir nesfârșit pana la ieșirea din magazin…poate ți se mai “lipsesc mâinile de ceva”). Dar sa fi obligat să parcurgi tot magazinul pentru a ieși mi se pare mult”