Brașov. Iohannis pe primul loc. Cum au votat brașovenii pe Barna și Viorica

Last Updated on noiembrie 11, 2019 Brașovenii au votat cu Klaus Iohannis. Președintele a obținut 41,38% la scrutinul de duminică, după numărarea voturilor din peste 80% dintre secţii, conform numărătorii paralele efectuată de PNL Braşov.

Conform preşedintelui PNL Braşov, Adrian Veştea, candidatul susţinut de Alianţa USR PLUS, Dan Barna, a obţinut 16,72% din voturile exprimate în judeţul Braşov, pe locul trei situându-se candidatul PSD, Viorica Dăncilă, cu 15,35% din voturile exprimate, urmată de candidatul independent Mircea Diaconu, cu 9,36%, informează stiripesurse.ro.

PNL Braşov a centralizat voturile din 370 de secţii de votare, din totalul de 455 din judeţ.

„Vă mulțumim tuturor celor care ați avut încredere în Dan Barna și în Alianța USR PLUS la aceste alegeri!
Brașov. Iohannis pe primul loc. Cum au votat brașovenii pe Barna și Viorica 1

Le mulțumim celor din Diaspora, pentru prezența istorică de astăzi!

Alianța USR PLUS va continua. Rămânem acea forță politică în care oamenii își pun speranțele pentru schimbarea adevărată a României. Continuăm împreună și nu ne vom da bătuți.

Vă invităm să veniți cât mai mulţi alături de noi: împreună vom reuși”, au transmis cei de la USR Brașov.

Previous Story

Brașov. Mihai Nanu: „Coadă la Secțiile de Votare din Avantgarden”. George Scripcaru: „Am votat pentru Brașov și pentru România”

Next Story

Brașov.  Ambulanță blocată în Avantgarden 3. Violeta: „Ambulanta pe care am chemat-o pentru o urgenta a unui vecin a trebuit mai întâi sa se strecoare pe strada in condițiile unei urgente adevărate”