Brașov. În Piața Sfatului, Artificii sincronizate pe fond muzical pentru 1 Decembrie şi Revelion

Last Updated on noiembrie 16, 2019 Primăria Brașov pregătește o surpriză pentru spectacolele de artificii din data de 1 Decembrie și pentru Revelion.

Autoritățile vor să achiziționeze spectacole de artificii sincornizate pe fond muzical.

Show-ul din 1 Decembrie va dura 8 minute şi 30 de secunde, iar valoarea estimată este de 76.310 lei, cu tot cu TVA. Şi anul acesta, spectacolul de artificii de Ziua Naţională va fi corelat cortegiul cu torţe al Vânătorilor de Munte, scrie bzb.ro

Brașov. În Piața Sfatului, Artificii sincronizate pe fond muzical pentru 1 Decembrie şi Revelion 1

În data de 1 Decembrie, în Piaţa Sfatului, la ora 17.30 se va aprinde iluminatul festiv din oraş. Atunci, pe scenă va urca Corul Unison, dar şi artiştii Filarmonicii şi ai Operei Braşov. De asemenea, va fi prezentă şi formaţia Dacika, cu concertul Dacika Symphonic.

De Revelion, spectacolul de artificii va dura mai puţin: 7 minute, de la ora 24.00 la 00.07, iar pentru acest show, Primăria Braşov este dispusă să plătească 53.698 lei, cu tot cu TVA.

În noaptea de Revelion, în Piaţa Sfatului va fi un spectacol între orele 22.30 şi 00.30, când vor susţine recitaluri Mandinga (40 min.), Smiley (40 min.). De asemenea, va fi un minirecital de muzică populară  (între orele 22.45 şi 23.15).

Previous Story

Bani pentru Aeroportul Brașov. Ludovic Orban: „Vă garantez că vom aloca bani de la bugetul de stat pentru susţinerea aeroportului Braşov. Nici nu ştiu cum v-aţi imagina că eu, care sunt braşovean şi care am sprijinit proiectul încă de pe la începuturi …”

Next Story

Corona Brasov: „Haideti să obţinem ÎMPREUNĂ calificarea în Grupele Cupei EHF!!!! Te asteptăm la sală, pentru mansa decisivă cu Gloria Bistriţa!”