Brașov. Fetiță de 6 ani bătută cu bestialitate de mama ei: „Te rog eu mamă, nu mai da!”

Last Updated on decembrie 1, 2019 Scene șocante postate pe Facebook. O fetiță de doar 6 ani este ruptă în bătaie de mama ei. Imaginile șocante au fost surprinse într-o garsonieră din Brașov, de către o prietenă de-a femeii.

Fetița de șase ani este bătută cu mătura de mama ei care nu este absolut deloc înduioșată de rugămințile pline de durere ale fetiței. Mai mult, prietena femeii, nu s-a sinchisit să intervină, ci a filmat totul amuzându-se de întreaga situație. În plus, ea s-a amuzat și mai tare în momentul în care mama o numește pe fiica ei „haită”, potrivit wowbiz.ro

Brașov. Fetiță de 6 ani bătută cu bestialitate de mama ei: „Te rog eu mamă, nu mai da!" 1 Brașov. Fetiță de 6 ani bătută cu bestialitate de mama ei: „Te rog eu mamă, nu mai da!" 2
Citeste si
Update. Fetița bătută a fost salvată! Poliția Brașov a găsit-o la Roman. Tatăl: “Nu poţi să îşi baţi joc în halul ăsta de un copil. Vreau să îmi iau fetiţa şi atâta tot. Nu sunt de acord cu…”

„Haită, hai vino! O omor, nu că o omor… Te-am zăpăcit un pic cu mătura? Ți-am dat bine, nu?”, o întreabă mama pe fiica ei.
Pe imagini se poate observa cum femeia îşi loveşte fetiţa cu o coadă de mătură, în timp ce fetiţa, care plânge, o imploră să nu o mai lovească.

„Te rog eu mamă, nu mai da!”, sunt cuvintele pline de durere spuse de fetița de șase ani agresată de mama ei.

Întregul moment surprins a fost postat de bărbatul femeii pe facebook. Conform Observator, el este plecat din țară și a postat videoclipul pe facebook cu speranța ca va suna cineva la Protecţia Copilului sau la Poliţie.

Imaginile șocante au fost surprinse într-o garsonieră din Brașov, de către o prietenă de-a femeii.

Previous Story

Brașovul are pile la Guvern pentru Aeroport și Spital Regional? George Scripcaru și Adrian Veştea s-au întâlnit la București cu Ludovic Orban. „Am susținut astăzi, împreună cu primarul Brașovului, George Scripcaru, proiectul Spitalului Regional Brașov în fața …”

Next Story

PSD Brașov cere excluderea lui Nicolae Bădălău, colegul lor, care i-a jignit pe românii din Diaspora. „Exprimarea “fetițele alea” ar trebui mai degrabă să ne îngrijoreze prin prisma fenomenului traficului de persoane, fenomen agravant, care…”