Brașov. FELICITĂRI! Medicul Andreea Moldovan a fost decorat de președintele Klaus Iohannis. Mândrie nu mare, enorma: și tatăl meu, Milu, a primit Ordinul Sanitar demult, la începutul carierei lui. Cu gândul la el, cu drag, cu mulțumiri pt dl Președinte Johannis și echipa dansului”

Last Updated on noiembrie 30, 2019 Medicul Andreea Moldovan de la Spitalul SF Constantin a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul «Meritul Sanitar» în grad de Cavaler.

Andreea Moldovan: „Mândrie nu mare, enorma: și tatăl meu, Milu, a primit Ordinul Sanitar demult, la începutul carierei lui. Cu gândul la el, cu drag, cu mulțumiri pt dl Președinte Johannis și echipa dansului”.

Brașov. FELICITĂRI! Medicul Andreea Moldovan a fost decorat de președintele Klaus Iohannis. Mândrie nu mare, enorma: și tatăl meu, Milu, a primit Ordinul Sanitar demult, la începutul carierei lui. Cu gândul la el, cu drag, cu mulțumiri pt dl Președinte Johannis și echipa dansului” 1

Cu ocazia Zilei Naţionale a Românei, în semn de apreciere pentru întreaga activitate, precum şi pentru rezultatele importante obţinute în perfecţionarea actului medical, Președintele Klaus Iohannis a conferit: Ordinul «Meritul Sanitar» în grad de Cavaler domnului profesor universitar dr. Patriciu-Andrei Achimaş-Cadariu, domnului conferenţiar universitar dr. Dragomir Ovidiu Chioncel, domnului Constantin Dina, doamnei dr. Valeria Herdea, domnului profesor dr. Viorel Jinga, doamnei dr. Andreea Anamaria Moldovan, domnului profesor dr. Victor Dan Eugen Strâmbu și domnului Mircea Timofte”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Anghelescu Dana: „O mare mândrie pentru noi pentru că Andreea a ales să trăiască în Brasov și astfel am câștigat un doctor de mare valoare!
Felicitări, draga Andreea, le meriți din plin pentru omul extraordinar care ești!
O adevarată inspirație pentru noi toți!”

Previous Story

Brașov. Artiștii Operei vor cânta în Piața Sfatului, duminică, de Ziua Națională

Next Story

Foto Brașov. „Când noaptea brașovenii dorm…poluarea este la…LIBER !!! Mulțumim autorităților pebtru grija locuitorilor din Brașov”