Brașov. Doi mistreți spulberați de mașini la intrarea în Predeal

Last Updated on noiembrie 18, 2019 Alte două animale au fost ucise pe drumurile din România. Doi porci mistreți au fost loviți de două autovehicule în această diminiață, la intrarea în Predeal.

În jurul orei 7.00, pe DN73A, la km 2, respectiv la intrarea în Predeal, doi porci mistreți, care se aflau pe carosabil, au fost loviți de două autovehicule, informează bizbrasov.ro.

Brașov. Doi mistreți spulberați de mașini la intrarea în Predeal 1

Accidentul nu s-a soldat cu victime omenești, doar cu pagube materiale.

„Cu privire la acest caz au fost informate autoritățile competente, respectiv Direcția Sanitar Veterinară Brașov și reprezentanți ai Fondului de Vânătoare de pe raza Stațiunii Predeal, care au ridicat cadavrele animalelor”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

Acest accident vine după ce doi urși au fost au fost spulberați de mașini, unul duminică dimineată în județul Harghita iar altul noaptea trecută pe DN 1, în Sibiu.

Previous Story

(Foto) Gara Brașov modernizată. Primarul George Scripcaru propune un model după Gara din Cracovia. Casele de bilete ar urma să fie mutate la etaj, unde ar urma să existe spații dedicate restaurantelor și cafenelelor, în timp ce la parter se propune amenajarea unor spații comerciale sau destinate informării turistice

Next Story

Foto Brașov. Alex: „Îți ajunge gunoiul la șold. Oare ce trebuie sa se întâmple că să avem și noi ghene normale in Brașov? Doar 4 containere, toate pline până la refuz, de fapt toată ghena e plină până la 1m. E ireal!”