Brașov. Bărbat căzut de la 12 metri înălțime, pe Bulevardul Griviței! Ce spune Poliția

Last Updated on noiembrie 15, 2019 O persoană a căzut de pe o schelă, de la 12 metri înălțime, instalată la un bloc în construcție, pe Griviței.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Ivan, a declarat pentru mytex.ro că un bărbat a căzut de pe o schelă, de la aproximativ 12 metri înălțime. Victima a fost transportată la spital.

Brașov. Bărbat căzut de la 12 metri înălțime, pe Bulevardul Griviței! Ce spune Poliția 1

„Un bărbat, în vârstă de 50 ani, s-a precipitat de la o înălțime de aproximativ 12 metri, în timp ce se afla pe o schelă în zona bulevardului Griviței din municipiul Brașov.

Acesta a fost preluat și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc incidentul”, a explicat subcomisarul.

Previous Story

15 noiembrie 1987. Tudor Duică: „Un respectuos omagiu braşovenilor…Manifestanții au incendiat tot ce amintea de regimul comunist, iar un rug uriaș, alcătuit din înregistrări de propagandă și documente de partid, a ars ore bune în piața din centrul Brașovului. La sosirea serii, forțele de Securitate și armata au …”

Next Story

Bani pentru Aeroportul Brașov. Ludovic Orban: „Vă garantez că vom aloca bani de la bugetul de stat pentru susţinerea aeroportului Braşov. Nici nu ştiu cum v-aţi imagina că eu, care sunt braşovean şi care am sprijinit proiectul încă de pe la începuturi …”