Brașov. Autobuze metropolitane RATBV din 3 Decembrie? Blocaj pentru Codlea, Râşnov, Zărneşti, Vulcan, Feldioara, Hălchiu, Hărman, Prejmer, Teliu, Vama Buzăului, Tărlungeni şi Budila

Last Updated on noiembrie 27, 2019 Din 3 decembrie trebuiau să înceapă cursele RATBV către Codlea, Râşnov, Zărneşti, Vulcan, Feldioara, Hălchiu, Hărman, Prejmer, Teliu, Vama Buzăului, Tărlungeni şi Budila. Primăriile și-au făcut treaba dar lucrurile s-au blocat în două avize, unul de la Consiliul Concurenţei şi altul de la ANRSC..

„Noi am făcut toate demersurile necesare. Am aprobat tarifele, am alocat, printr-o hotărâre de Consiliu Local, suma de 100.000 lei de bugetul local, pentru acoperirea costurilor pe luna decembrie a acestui an. Va mai fi nevoie de o hotărâre de Consiliu Local după ce va fi emisă decizia Consiliului Concurenţei, pe care o putem aproba foarte repede, printr-o şedinţă extraordinară”, a explicat viceprimarul Erwin Albu pentru bzb.ro.

Brașov. Autobuze metropolitane RATBV din 3 Decembrie? Blocaj pentru Codlea, Râşnov, Zărneşti, Vulcan, Feldioara, Hălchiu, Hărman, Prejmer, Teliu, Vama Buzăului, Tărlungeni şi Budila 1

Acesta a precizat că au fost stabilite traseele, un bilet va costa 5 lei, iar preţul unui abonament va fi de 170 lei. „Biletul pe ruta Codlea – Braşov va avea o valabilitate de 50 de minute şi va putea fi folosit şi pe liniile din municipiul Braşov, în limita acestui interval”, a declarat Erwin Albu.

Erwin Albu: „Asteptam cu nerabdare RATBV la Codlea cu noi marcaje in statiile pentru transport metropolitan. #pascupas
Consiliul Local Codlea a alocat 100.000 de lei pentru sumele de compensare a transportului public in sedinta din 25 noiembrie, pentru a fi pregatiti.
Brașov. Autobuze metropolitane RATBV din 3 Decembrie? Blocaj pentru Codlea, Râşnov, Zărneşti, Vulcan, Feldioara, Hălchiu, Hărman, Prejmer, Teliu, Vama Buzăului, Tărlungeni şi Budila 2

Sa speram ca data de 3 decembrie inaintata de Asociatia de Transport Metropolitan Brasov va putea fi respectata si ca nu isi vor baga din nou alte institutii si birocratia coada, ca in luna iunie, cand li s-a prelungit microbuzelor private licentele peste noapte prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului PSD+ALDE de atunci”.

Primarul oraşului Râşnov: „Am stabilit şi preţurile, pe care le putem aproba în orice moment prin Hotărâre de Consiliu Local. O vom face imediat ce există avizul de operabilitate. O călătorie va costa 5 lei, acesta fiind şi tariful practicat de operatorul privat.

De asemenea, a fost stabilit şi traseul noii linii. Practic, autobuzele RATBV ar urma să oprească în staţiile folosite de operatorul privat care asigură traseul Râşnov – Braşov. Tarifele, precum şi suma aferentă susţinerii acestui serviciu de la bugetul local pe luna decembrie le putem aproba prin Hotărâre de Consiliu Local în cel mai scurt timp, imediat după ce avem semnalul pozitiv de la Asociaţia Metropolitană de Transport”.

Previous Story

Brașov. Poluare masivă la Coresi. Brașovenii puși să curețe cu plămânii aerul poluat cu particulele cancerigene. „Si la Copșa Mica e aer mai curat”

Next Story

Brașov. George Scripcaru, într-o parte taie 8,000 de copaci, în alta cere transformarea a 1.000 de hectare de pădure în pădure-parc