Brașov. „Angajatul lunii” RATBV: a returnat peste 4.000 de euro uitați în troleibuz

Last Updated on noiembrie 13, 2019 În fiecare lună, opt dintre cei mai buni și implicați angajați ai RATBV S.A. sunt desemnați ”angajatul lunii” și primesc un premiu pentru felul în care înțeleg să-și îndeplinească sarcinile de serviciu.

Alexandru Nechifor este unul dintre puținii angajați ai RATBV care a primit de două ori distincția amintită. Într-una din dăți șoferul a fost premiat după ce a returnat unor turiști cehi un rucsac ce conținea acte și peste 4.000 de euro, informează bizbrasov.ro

Brașov. „Angajatul lunii” RATBV: a returnat peste 4.000 de euro uitați în troleibuz 1

„Am 20 de ani de condus troleibuzul și îmi place meseria aceasta, iar când pot încerc să-i ajut pe cei de lângă mine. Într-o zi am observat că la capătul de linie ”Rulmentul” s-a urcat o familie de turiști. După cum vorbeau și după cum erau îmbrăcați, se vedea că vizitează orașul. Mi-am văzut de drum, dar am observat că la ”Făget” au coborât. N-a trecut mult și un călător mi-a pus pe bord un rucsac, spunându-mi că l-a uitat cineva. Imediat mi-am dat seama că este al celor pe care îi remarcasem, dar nu puteam abandona troleibuzul pentru a pleca în căutarea lor”, a povestit Alexandru Nechifor.

După ce au sesizat absența bagajului, turiștii cehi au cerut ajutorul altui șofer RATBV, iar ”din telefon în telefon”, conducătorii auto au reuști să identifice locul în care se afla rucsacul. ”M-am întâlnit cu cehii la capătul de linie, le-am dat bagajul și i-am rugat să verifice conținutul. Erau acolo actele lor de călătorie și peste 4.000 de euro. Erau toate la locul lor. Au vrut să-mi dea 50 de euro, dar le-am zis că în familia mea cinstea nu se cumpără pe bani”, a încheiat Alexandru Nechifor.

Previous Story

Braşovul va avea o statuie a Reginei Maria

Next Story

Brașov. Allen Coliban, despre blocurile de peste 200 de milioane de euro din Șcheii Brașovului. „Pe unde va ajunge traficul auto la respectivele locuințe? Unde își vor deversa canalizarea toate aceste apartamente? Suportă rețeaua …”