Aeroportul Brașov. Un nou contract semnat de Consiliul Județean. Adrian Veştea: „Intrăm de astăzi intr-o nouă etapă a lucrărilor …”

Last Updated on noiembrie 14, 2019 Consiliul Județean Brașov a semnat un nou contract pentru Aeroportul Brașov.

Adrian Veştea: „Intrăm de astăzi intr-o nouă etapă a lucrărilor la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav!
Prin semnarea contractului pentru „Proiectare și execuție Balizaj – construcții și instalații – etapa a III-a AIBG, proiectare și execuție Amenajare Bandă Pistă – etapa a III-a AIBG”, a cărui valoarea totală este de 65.598.566,25 lei, facem încă un pas către realizarea acestui proiect așteptat îndelung și mult dorit de toți brașovenii.

Aeroportul Brașov. Un nou contract semnat de Consiliul Județean. Adrian Veştea: „Intrăm de astăzi intr-o nouă etapă a lucrărilor ...” 1

A fost o onoare pentru mine să-l am alături în conferința de presă de astăzi pe arhitectul Dorin Ștefan, cel care a creat soluția arhitecturală pentru Terminalul AIBG, dar și pe reprezentantul BOG’ART SRL – firmă care alături de UTI Grup SA și UTI Facility Management SA proiectează și construiește Terminalul de pasageri al Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav.

Împreună am prezentat stadiul la zi al proiectului.
Continuăm!
Găsiți mai multe detalii aici”.

Previous Story

Video Brașov. Incendiu în păduri. Zeci de hectare mistuite din cauza vântului puternic

Next Story

Premierul României vine la Brașov. Ludovic Orban va participa la ceremonia organizată pentru comemorarea a 32 de ani de la revolta anticomunistă din 15 Noiembrie 1987