Video Brașov. Copiii se joacă printre camioane și excavatoare, în parcul din Livadă. Ce spune Primăria. ASUM: „În general copiiilor le place să se joace în parc cu mașinute, tractorașe, dar acestea sunt totuși prea mari! Inițial am crezut că …”

Last Updated on octombrie 3, 2019 Lucrările de la parcul Schaeffler din Livada Poștei fac parte din proiectul de modernizare a terenurilor și bazelor sportive, urmând să fie amenajat un nou teren de baschet, anunță Primăria. Nu se știe de ce parcul este lăsat deschis pentru copii în timpul lucrărilor.

Anunțul reprezentanților primăriei vine după ce mai mulți brașoveni și-au manifestat public nemulțumirea față de lucrările începute în parc.

Terenul va fi refăcut din temelii urmând să fie turnată o nouă placă de beton armat, peste care ar urma să fie amenajată dintr-un material special suprafața de joc.

Video Brașov. Copiii se joacă printre camioane și excavatoare, în parcul din Livadă. Ce spune Primăria. ASUM: „În general copiiilor le place să se joace în parc cu mașinute, tractorașe, dar acestea sunt totuși prea mari! Inițial am crezut că ...” 1

Noul teren ar urma să aibă o lungime de 20 de metri și o lățime de 11 metri, iar investiția se cifrează la suma de 197.320 de lei, cu tot cu TVA, fiind suportată de către compania Schaeffler în parteneriat cu care s-a amenajat parcul cu ani în urmă., informează bizbrasov.ro.

În plus, a fost amenajat și un sistem de drenare a apei din jurul terenului, întrucât existau probleme din cauza infiltrațiilor apei de ploaie. Reprezentanții Primăriei speră ca până în luna noiembrie amenajările să fie definitivate.

ASUM: „În general copiiilor le place să se joace în parc cu mașinute, tractorașe, dar acestea sunt totuși prea mari! Inițial am crezut că acestea fac parte din decorul parcului din Livada Poștei!Nu considerăm că este un loc potrivit pentru a parca acești mastodonți. Vorbim și de siguranța celor mici!”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Foto/Video Brașov. Control la autobuzele Codreanu. Sorin Susanu: „Așa sunt “reparate” autobuzele”

Next Story

Brașov. Update. A fost identificat șoferul care a murit într-o parcare din Germania