Marian: „Avem nevoie urgentă de drumuri noi între Sânpetru și Brașov. Am cerut audiență la Șeful Serviciului Rutier al I.P.J Brașov, pentru a face cunoscută această situație, iar ca și masură voi propune …”

Last Updated on octombrie 29, 2019 Locuitorii din Sânpetru cer drumuri noi spre Brașov. Îi bagă cineva în seamă?

Marian Arhire: „Avem nevoie urgentă de drumuri noi între Sânpetru și Brașov.
În data de 22 octombrie a fost realizată o nouă măsurătoare a traficului, iar cifrele ne arată că numărul de mașini ce vin dinspre Brașov și întorc în giratoriul Nord a crescut considerabil, astfel vehiculele ce ies din Sânpetru fiind nevoite să acorde prioritate.
Marian: „Avem nevoie urgentă de drumuri noi între Sânpetru și Brașov. Am cerut audiență la Șeful Serviciului Rutier al I.P.J Brașov, pentru a face cunoscută această situație, iar ca și masură voi propune ...” 1

Marian: „Avem nevoie urgentă de drumuri noi între Sânpetru și Brașov. Am cerut audiență la Șeful Serviciului Rutier al I.P.J Brașov, pentru a face cunoscută această situație, iar ca și masură voi propune ...” 2

Am cerut audiență la Șeful Serviciului Rutier al I.P.J Brașov, pentru a face cunoscută această situație, iar ca și masură voi propune dirijarea traficului din zona podului, la orele de vârf, de către un agent de circulație. Sperăm ca această variantă să fie practică, până la realizare unor noi drumuri de legatură cu Brașovul”.

Previous Story

Brașovul poluat. Mihai Nanu: „La Arcons se lucrează în continuare fără probleme….Zona nouă de Avantgarden există de aproximativ un deceniu încoace. Ca să înțelegem penibilul situației și să știm la ce răspuns să ne așteptăm de la Garda de Mediu…”

Next Story

Brașov. Spitalul Sf Constantin deschide Centrul de Cardiologie Clinică și Intervențională. „Laboratorul de Cateterism Cardiac și Angiografie dispune de cel mai modern angiograf din regiune care va putea deservi pacienți din toata țara. Se vor efectua…”