(Foto) Brașovul? George Boroda: „Tocmai s-a încheiat Oradea Festifall . Desprins parca din alta lume, Oradea este un oraș administrat. Bine sau rau, nu stiu. În comparație, în Brașov s-a creat o pasiune pentru blocuri noi prin pădurile din jurul orașului și cam atât… Lăsați un …”

Last Updated on octombrie 14, 2019 Clujul și Oradea au sărbătorit în acest an cu festivaluri pline de culoare. La Brașov sărbătoarea orașului a fost înlocuită cu defrișări masive pe Tâmpa. De ce să fie sărbătoare în Brașov pentru milionul de turiști când poate fi ceartă pentru defrișări masive?

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, George Boroda a scris: Tocmai s-a încheiat Oradea Festifall . Desprins parca din alta lume, Oradea este un oraș administrat. Bine sau rau, nu stiu.

(Foto) Brașovul? George Boroda: „Tocmai s-a încheiat Oradea Festifall . Desprins parca din alta lume, Oradea este un oraș administrat. Bine sau rau, nu stiu. În comparație, în Brașov s-a creat o pasiune pentru blocuri noi prin pădurile din jurul orașului și cam atât... Lăsați un ...” 1 (Foto) Brașovul? George Boroda: „Tocmai s-a încheiat Oradea Festifall . Desprins parca din alta lume, Oradea este un oraș administrat. Bine sau rau, nu stiu. În comparație, în Brașov s-a creat o pasiune pentru blocuri noi prin pădurile din jurul orașului și cam atât... Lăsați un ...” 2 (Foto) Brașovul? George Boroda: „Tocmai s-a încheiat Oradea Festifall . Desprins parca din alta lume, Oradea este un oraș administrat. Bine sau rau, nu stiu. În comparație, în Brașov s-a creat o pasiune pentru blocuri noi prin pădurile din jurul orașului și cam atât... Lăsați un ...” 3 (Foto) Brașovul? George Boroda: „Tocmai s-a încheiat Oradea Festifall . Desprins parca din alta lume, Oradea este un oraș administrat. Bine sau rau, nu stiu. În comparație, în Brașov s-a creat o pasiune pentru blocuri noi prin pădurile din jurul orașului și cam atât... Lăsați un ...” 4 (Foto) Brașovul? George Boroda: „Tocmai s-a încheiat Oradea Festifall . Desprins parca din alta lume, Oradea este un oraș administrat. Bine sau rau, nu stiu. În comparație, în Brașov s-a creat o pasiune pentru blocuri noi prin pădurile din jurul orașului și cam atât... Lăsați un ...” 5

În comparație, în Brașov s-a creat o pasiune pentru blocuri noi prin pădurile din jurul orașului și cam atât…

Lăsați un mesaj motivational pentru edilii care au votat deumul forestier Gorița in comentariile de mai jos și bucurati-va de pozele de la Oradea , asa ar fi putut fi Brașovul dar la noi :”atât s-a putut”

Toamna Oradea: „Deja ne e dor de atmosfera #OradeaFestifall și de toate personajele care ne-au fermecat timp de 4 zile. Ție ce ți-a plăcut cel mai mult la Oradea Festifall 2019?

(Foto) Brașovul? George Boroda: „Tocmai s-a încheiat Oradea Festifall . Desprins parca din alta lume, Oradea este un oraș administrat. Bine sau rau, nu stiu. În comparație, în Brașov s-a creat o pasiune pentru blocuri noi prin pădurile din jurul orașului și cam atât... Lăsați un ...” 6 (Foto) Brașovul? George Boroda: „Tocmai s-a încheiat Oradea Festifall . Desprins parca din alta lume, Oradea este un oraș administrat. Bine sau rau, nu stiu. În comparație, în Brașov s-a creat o pasiune pentru blocuri noi prin pădurile din jurul orașului și cam atât... Lăsați un ...” 7 (Foto) Brașovul? George Boroda: „Tocmai s-a încheiat Oradea Festifall . Desprins parca din alta lume, Oradea este un oraș administrat. Bine sau rau, nu stiu. În comparație, în Brașov s-a creat o pasiune pentru blocuri noi prin pădurile din jurul orașului și cam atât... Lăsați un ...” 8 (Foto) Brașovul? George Boroda: „Tocmai s-a încheiat Oradea Festifall . Desprins parca din alta lume, Oradea este un oraș administrat. Bine sau rau, nu stiu. În comparație, în Brașov s-a creat o pasiune pentru blocuri noi prin pădurile din jurul orașului și cam atât... Lăsați un ...” 9 (Foto) Brașovul? George Boroda: „Tocmai s-a încheiat Oradea Festifall . Desprins parca din alta lume, Oradea este un oraș administrat. Bine sau rau, nu stiu. În comparație, în Brașov s-a creat o pasiune pentru blocuri noi prin pădurile din jurul orașului și cam atât... Lăsați un ...” 10
Foto: Naked Pixel”.

Previous Story

Brașov. Dan Padure: „Vedeți acești copaci? Uitați-va bine la ei, ca in scurt timp s-ar putea sa nu mai existe acolo. Primăria vrea sa facă un drum forestier in locul cărărilor bătute de turiști in căutare de plimbări in natura 😣”

Next Story

Brașov. Probleme pentru George Scripcaru. USR, plângere prealabilă împotriva tăierii a 8,000 de copaci pe Tâmpa. Allen Coliban: „Acest drum forestier nu este necesar pentru Brașov, nu este necesară tăierea a mii de arbori pentru a deschide …”