Brașovul poluat. Mihai Nanu: „La Arcons se lucrează în continuare fără probleme….Zona nouă de Avantgarden există de aproximativ un deceniu încoace. Ca să înțelegem penibilul situației și să știm la ce răspuns să ne așteptăm de la Garda de Mediu…”

Last Updated on octombrie 29, 2019 Și astăzi brașovenii sunt puși de autorități să purifice cu plămânii aerul poluat cu generozitate de companiile din oraș.

Mihai Nanu: „La Arcons se lucrează în continuare fără probleme. Cei de la ASUM scriu pe pagina lor că DSP a motivat că Ordinul 119/2014 privind distanța minimă de protecție de 500m se aplică doar societăților înființate după intrarea în vigoare a acestui ordin. Ori, stația de asfalt de la noi a fost înființată în 1970, iar blocurile din Bartolomeu dintre Lanurilor-Spicului-Molnár Janos din imediata apropiere au fost date în folosință în anul 1980.

Brașovul poluat. Mihai Nanu: „La Arcons se lucrează în continuare fără probleme....Zona nouă de Avantgarden există de aproximativ un deceniu încoace. Ca să înțelegem penibilul situației și să știm la ce răspuns să ne așteptăm de la Garda de Mediu...” 1

Zona nouă de Avantgarden există de aproximativ un deceniu încoace. Ca să înțelegem penibilul situației și să știm la ce răspuns să ne așteptăm de la Garda de Mediu.
Foto 2 reprezintă suprafața aproximativă a Arcons și Foto 3 avem inclus și partea de silozuri de balastru și betoniera de la Recon, însumat ajung înspre 8-10.000mp, o arie mare.

Brașovul poluat. Mihai Nanu: „La Arcons se lucrează în continuare fără probleme....Zona nouă de Avantgarden există de aproximativ un deceniu încoace. Ca să înțelegem penibilul situației și să știm la ce răspuns să ne așteptăm de la Garda de Mediu...” 2 Brașovul poluat. Mihai Nanu: „La Arcons se lucrează în continuare fără probleme....Zona nouă de Avantgarden există de aproximativ un deceniu încoace. Ca să înțelegem penibilul situației și să știm la ce răspuns să ne așteptăm de la Garda de Mediu...” 3

Worst Case Scenario în cazul în care activitatea li se sistează ar fi să se umple și zona aceea de blocuri și să blocheze complet cartierul, având în vedere că debușeul de trafic s-ar realiza pe Lanurilor și Fânarului, străzi deja congestionate la orele de varf.
Bine ar fi să avem un parc acolo sau un corp de școală.
Păreri, sugestii?”

Serban Gabriel: „Acum miroase ingrozitor in cartierul Gemenii, zona pod Zizin a gunoi ars”.
Vlad Stefan: Si in Florilor s.a simtit ba gunoi ars, ba mirosul specific de hidrogen sulfurat. De 12 ore nu pot aerisi apartamentul. O sa ajungem sa ne cumparam aer la punga in mizeria asta de oras.

Previous Story

Brașov. Așa se face. Erwin Albu dă lecții brașovenilor pentru stoparea poluării. A rezolvat deja o situație periculoasă. Erwin Albu: „Instalatia de filtrare aer a Silnef a prezentat deficiente tehnice”

Next Story

Marian: „Avem nevoie urgentă de drumuri noi între Sânpetru și Brașov. Am cerut audiență la Șeful Serviciului Rutier al I.P.J Brașov, pentru a face cunoscută această situație, iar ca și masură voi propune …”