Brașov. Pop Mihaela: „Oameni buni, ce se întâmplă in traficul rutier din Brașov? Am permis de conducere de 10 ani si nu am văzut in viata mea atâta prostie umana, inconștiență pura, teribilism si nepăsare a șoferilor…Ca pieton, îmi este frica sa traversez pe..”

Last Updated on octombrie 25, 2019 Brașovul a fost predat de Primărie mașinilor. Au apărut astfel șoferi proști și agresivi care pun în pericol viața pietonilor. Este o aventură să traversezi străzile orașului pe trecerile fără semafor. Iar trotuarele sunt blocate de șoferii nesimțiți.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Pop Mihaela a scris: „Oameni buni, ce se întâmplă in traficul rutier din Brașov? Am permis de conducere de 10 ani si nu am văzut in viata mea atâta prostie umana, inconștiență pura, teribilism si nepăsare a șoferilor participanți in trafic.
Brașov. Pop Mihaela: „Oameni buni, ce se întâmplă in traficul rutier din Brașov? Am permis de conducere de 10 ani si nu am văzut in viata mea atâta prostie umana, inconștiență pura, teribilism si nepăsare a șoferilor...Ca pieton, îmi este frica sa traversez pe..” 1

Ca pieton, îmi este frica sa traversez pe trecerile de pieton fără semafor (am văzut si șoferi trecând non-salant pe culoarea roșie cu viteza). Am muncit 10 ani de mi-au sărit capacele ca sa îmi fac un viitor in orașul asta si constat pe zi ce trece ca orașul devine din ce in ce mai împânzit de oameni lipsiți de orice forma de civilizație! Ce putem face sa stopam fenomenul asta de habotnicie crasă?”

Robert Lazar: Este efectul măsurilor de încurajare a folosirii mașinilor personale, luate de administrația locală: lărgiri de străzi, parcări mai multe pentru a face loc și mai multor mașini, îngustarea trotuarelor, desființarea radarelor fixe etc.

Ciprian Panainte: Lipsa politiei rutiere pe străzi, lipsa de profesionalism a Poliției locale, lipsa camerelor de monitorizare a traficului si a radarelor fixe, lipsa de interes a autorităților si nemarginita nesimțire a unor ipochimeni cu rate si rable.

Previous Story

Mergi? Marșul pentru Păduri Brașov. „Cerem oprirea drumului forestier Gorița și protejarea pădurii care unește Tâmpa de Poiana Brașov! ”

Next Story

Robert Lazar: „Cum se face că deși se lărgesc străzile, traficul din Brașov e din ce în ce mai aglomerat? Asta era situația joi pe la ora prânzului. Să rezolvi problema traficului lărgind străzile e ca și cum ai încerca să combați obezitatea lărgind cureaua….”