Brașov. „Minune” la benzinărie. În rezervorul de 50 de litri al unui Sandero intră 62 de litri de benzină

Last Updated on octombrie 15, 2019 Un bărbat din Brașov a făcut un plin la o benzinărie din oraș și spune că în rezervor i-au intrat 62 de litri de benzină, în timp ce pe talonul mașinii scrie că rezervorul are o capacitate de 50 de litri.

Bărbatul a cerut celor de la Dacia să îi spună clar câtă benzină intră în rezervor.

Brașov. „Minune” la benzinărie. În rezervorul de 50 de litri al unui Sandero intră 62 de litri de benzină 1

Acesta a mers să alimenteze la o staţie din oraş. Avea martorul de la rezervor aprins, spune că e posibil să fi avut doar un litru de carburant. A ajuns la benzinărie şi a făcut plinul: 61,83 de litri. Numai că în talon scrie că rezervorul are 50 de litri, informează observator.tv.

Maşina, un Sandero Stepway 2019, achiziţionat nou în urmă cu jumătate de an, are toate caracteristicile din talon, dar, se pare, un rezervor mai mare.

Proprietarul autoturismului a scris deja celor de la Dacia şi a cerut oficial să i se confirme capacitatea rezervorului.

Previous Story

Brașov. Câți copaci va tăia Primăria și în Răcădău? Instituția anunță lucrări masive de reamenajare în zona La Iepure. Se va construi chiar un poligon pentru ciclism

Next Story

Brașov. Adrian: „Ieri am fost in Coresi și am văzut cum se strâng tăvile murdare de la fast-food pe un cărucior pe care era și o găleată cu mop. O alta problema întâlnită atât la Carrefour hipermarket cât și în Coresi este nesimțirea femeilor de serviciu de la toalete. La Carrefour a …”