Brașov. Mergi? Marș de Protest pentru salvarea pădurii din zona Tâmpa. 8,000 de coapci vor fi tăiați cu acordul PNL Brașov și George Scripcaru. Asociatia Pro Schei‎: „Traseul confirmat al Marșului pentru Păduri Brașov”: 

Last Updated on noiembrie 3, 2019 Marș de Protest, duminică, pentru protejarea pădurii din zona Tâmpa. Primarul George Scripcaru și PNL Brașov dorească să taie 8,000 de copaci pentru construcția unui drum forestier care să stea la baza dezvoltărilor imobiliare. La ultima ședință a Consiliului Local, proiectul a fost suspendat, nu anulat. Poate fi reluat oricând.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Snail Ann a scris: „Duminică de la 16:00, cerem oprirea drumului forestier Gorița și a defrișărilor dealurilor Brașovului, precum și protecția pădurilor seculare ale României. Este o mișcare națională în care s-au implicat mai multe orașe din țară, vor fi evenimente inclusiv la ambasade în mai multe țări europene, așa că prezența noastră este importantă.

Brașov. Mergi? Marș de Protest pentru salvarea pădurii din zona Tâmpa. 8,000 de coapci vor fi tăiați cu acordul PNL Brașov și George Scripcaru. Asociatia Pro Schei‎: „Traseul confirmat al Marșului pentru Păduri Brașov”:  1

E o ocazie bună să le arătăm că suntem conștienți de ce se întâmplă și că nu mai acceptăm toate minciunile și nedreptățile care se săvârșesc sub nasul nostru. Poate că un marș nu pare să rezolve mare lucru, însă este o unealtă importantă prin care punem presiune publică, iar munca nu se oprește aici. Împreună ne descoperim puterea și elementele comune care ne unesc. Haideți să facem un marș cum se cuvine, Brașov=pădure, nu mai putem sta deoparte, plângându-ne dar neimplicându-ne. E datoria noastră ca locuitori ai unui oraș care este strâns legat de pădure și care primește atât de multe de la ea să ne implicăm în această cauză.

‎Asociatia Pro Schei‎: „Traseul confirmat al Marșului pentru Păduri Brașov: Primărie (în fața statuii Lupa Capitolina, Bd. Eroilor) – Str. Republicii – Piața Sfatului – Str. George Barițiu – Parc Andrei Șaguna – Str. Băilor – Piața Unirii – retur.
Ne vedem duminică la ora 16:00!”

Previous Story

Brașov. Elevă rănită în clasă. S-ar fi lovit la coloană şi are mâinile amorţite. O ambulanță SMURD a intervenit de urgență

Next Story

Brașov. Hypermarketul Carrefour amendat cu 14.000 de lei de Protecția Consumatorului. „În Brașov acțiunea a scos la iveală numeroase probleme, pe lângă cele deja prezentate la nivel național. Discutăm de …”