Brașov. Liudmila Brăgaru: „Am ajuns sa-mi fie frica sa mai merg pe drum de teama sa nu fiu strivita de niște fiare care atârnau in plina strada…In fiecare zi este o provocare sa trec pe acolo cu copiii. Nu ești sigur daca mâine vei trece fără ca sa cada ceva pe tine”

Last Updated on octombrie 1, 2019 Senzații tari în Tractorul. Se „construiesc” blocuri împreună cu cei care merg pe trotuar.

Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Liudmila Brăgaru Dîrlea a scris: „Am ajuns sa-mi fie frica sa mai merg pe drum de teama sa nu fiu strivita de niște fiare care atârnau in plina strada. Cum doamne poți sa dai autorizație unui dezvoltator care își face bloc la doi pași de benzinărie si nu este in stare sa-si delimiteze ca atare zona de șantier?
Brașov. Liudmila Brăgaru: „Am ajuns sa-mi fie frica sa mai merg pe drum de teama sa nu fiu strivita de niște fiare care atârnau in plina strada...In fiecare zi este o provocare sa trec pe acolo cu copiii. Nu ești sigur daca mâine vei trece fără ca sa cada ceva pe tine” 1

De fapt nici nu are cum sa aibă loc suficient pentru așa zisul eleven residence(by dinamic residence)care se construiește pe margine de drum. In fiecare zi este o provocare sa trec pe acolo cu copiii. Nu ești sigur daca mâine vei trece fără ca sa cada ceva pe tine”.

Previous Story

(Foto) Accident Grav. Update. O fetiță a murit pe loc, o femeie la spital iar un băiețel este în stare gravă. Spulberați pe trecerea de pietoni, în Bod. Martor: „Eu am văzut un nor de praf, după aia am văzut fetiţa lovită şi după aia, după norul de praf, eu am …”

Next Story

Brașov. Autobuze electrice de la Gara CFR la Livada Poştei. 32 de autobuze electrice vor circula pe liniile RATBV 9, 15, 22, 23B, 29, 32, 34, 36 şi 53.