Brașov. Laura Capatana: „Gata, m-am enervat rău. Ăștia chiar au marcat in jur de 8.000 de arbori spre taiere! Și in Schei! Pai, eu de aia m-am mutat la Brașov, ca sa stau lângă autostrada? Va rog semnați. Avem deja deja aproape 9.500 de semnături strânse in câteva zile!!!”

Last Updated on octombrie 7, 2019 George Scripcaru și PNL Brașov i-au enervat rău pe unii brașoveni după ce au anunțat că sunt de acord să taie 8,000 de copaci pe Tâmpa pentru un drum. Prima dată va fi forestier iar apoi, de ce nu, o veritabilă șosea asfaltată.

Există un proiect pentru construcţia unui drum prin pădure, care să lege două cartiere ale oraşului, însă, pentru asta, trebuie defrişată o suprafaţă de pădure cât cinci stadioane, anunță Digi 24.

Laura Capatana: „Gata, m-am enervat rău. Ăștia chiar au marcat in jur de 8.000 de arbori spre taiere! Și in Schei! Pai, eu de aia m-am mutat la Brașov, ca sa stau lângă autostrada? Va rog semnați. Avem deja deja aproape 9.500 de semnături strânse in câteva zile!!!”
Semnează Petiția: STOP TĂIERILOR DE PE TÂMPA! VREM PĂDURE-PARC!

Brașov. Laura Capatana: „Gata, m-am enervat rău. Ăștia chiar au marcat in jur de 8.000 de arbori spre taiere! Și in Schei! Pai, eu de aia m-am mutat la Brașov, ca sa stau lângă autostrada? Va rog semnați. Avem deja deja aproape 9.500 de semnături strânse in câteva zile!!!” 1

Tâmpa este a brașovenilor! Vrem pădure-parc!

Pe Tâmpa se dorește crearea unui drum forestier, în vederea unor viitoare exploatări silvice. Drumul ar urma să fie amenajat în zona Fântâna Dreptății (“Fântânița Popii”) – Răcădău, suprapunându-se peste actualele trasee turistice ce leagă Scheiul de poienele Ogradă și Stechil. Deja au fost marcați mii (!!!) de arbori pentru tăiere, pe un front ce ajunge la o lățime de până la 20 de metri!
Brașov. Laura Capatana: „Gata, m-am enervat rău. Ăștia chiar au marcat in jur de 8.000 de arbori spre taiere! Și in Schei! Pai, eu de aia m-am mutat la Brașov, ca sa stau lângă autostrada? Va rog semnați. Avem deja deja aproape 9.500 de semnături strânse in câteva zile!!!” 2

* Tâmpa este Rezervație Naturală și un adevărat plămân verde, într-un oraș ce are mari probleme cu poluarea aerului. Pădurea ce se întinde de pe Tâmpa și până în Postăvarul este un adevărat parc, frecventat de foarte mulți localnici și turiști, pe toată durata anului, apreciat pentru biodiversitatea pe care o oferă și pentru deconectarea de la agitația urbană. Pădurea are acest statut de zeci de ani, argumentele în favoarea exploatării ei nu se susțin

Previous Story

Brașov. Reacția lui George Scripcaru la cei 8,000 de copaci care vor fi tăiați de pe Tâmpa. Va avea soarta Gabrielei Firea?

Next Story

Brașov. Îl va învinge pe George Scripcaru? USR și-a stabilit candidatul al funcția de primar