Brașov. Îl va învinge pe George Scripcaru? USR și-a stabilit candidatul al funcția de primar

Last Updated on octombrie 7, 2019 USR Brașov anunță că și-a desemnat candidatul pentru funcția de primar. Va urma o negociere cu aliații din Plus dar se pare că rezultatul va fi același: senatorul Allen Coliban.

La prima vedere nu pare un candidat care să-i pună probleme lui George Scripcaru. Dar primarul Brașovului comite de la un timp greșeli majore de management care supără electoratul USR, care în Brașov este de 40%. Gabriela Firea a enervat electoratul USR iar acum s-a prăbușit în sondaje, nu va mai prinde un mandat. Nu poți ignora voința a 40% din electorat chiar dacă te cheamă George Scripcaru. S-au dus vremurile în care totul era perfect la primărie.

USR Brașov: „Allen Coliban a fost ales candidatul USR la Primăria Municipiului Braşov.
În perioada următoare, vom stabili, împreună cu partenerii de la PLUS Braşov, candidatul comun al Alianţei USR PLUS la funcţia de Primar al Braşovului.
Succes, Allen!”

Brașov. Îl va învinge pe George Scripcaru? USR și-a stabilit candidatul al funcția de primar 1

George Boroda: „În urma procesului democratic intern al USR Brasov a iesit castigator candidatul din partea USR pentru functia de primar al municipiului Brasov dl. Allen Coliban. Un om cu viziune care ar putea moderniza Brasovul, un om care poate demonstra ca prin multa munca poti obtine rezultate reale pentru comunitatea noastra”.

Previous Story

Brașov. Laura Capatana: „Gata, m-am enervat rău. Ăștia chiar au marcat in jur de 8.000 de arbori spre taiere! Și in Schei! Pai, eu de aia m-am mutat la Brașov, ca sa stau lângă autostrada? Va rog semnați. Avem deja deja aproape 9.500 de semnături strânse in câteva zile!!!”

Next Story

Brașov. Doi urși în Răcădău. În Făgăraș un șofer a fugărit ursul cu mașina