Brașov. Femeie muşcată de mâini de un câine lăsat liber de proprietară pe stradă. Ce spune Poliția

Last Updated on octombrie 23, 2019 Mulți proprietari de câini ignoră cele mai elementare reguli. De exemplu, câinii pe stradă trebuie scoși în lesă, cu botniță. De aici și tragedii.

O femeie din Braşov a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a încercat să îşi apere câinele atacat de un alt patruped, care a muşcat-o de mâini. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX, preluat de Gandul. 

Brașov. Femeie muşcată de mâini de un câine lăsat liber de proprietară pe stradă. Ce spune Poliția 1

Reprezentanţii Poliţiei Braşov au transmis că incidentul a avut loc marţi seara pe strada Pandurilor din Braşov.
„O femeie a fost muşcată de ambele membre superioare de un câine agresiv în timp ce încerca să îl oprească pe acesta din a-l răni pe câinele său”, arată IJP Braşov.

Muşcată de mâini, femeia s-a dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar câinele a fost, de asemenea, transportat la un cabinet veterinar.

„Cu ocazia verificărilor efectuate a fost identificată deţinătoarea câinelui ca fiind o femeie în vârstă de 41 ani din municipiul Braşov”, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei Braşov.

Poliţiştii Secţiei 3 Braşov au deschis în acest caz un dosar penal pentru „neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane”.

Previous Story

Foto Brașov. Poți ajuta? Răzvan: „Nu putem decât sa i mulțumim celui care ne-a rupt oglinda, in această dimineață minunata de Octombrie. Rugam, dacă sunt informații cu privire la incident. Multzam”

Next Story

PNL Brașov explică de ce este bine să se taie 8,000 de copaci din zona Tâmpa. Ciprian Chiriches: „In urma răspunsului oficial de la Regia Kronstadt am aflat că”: