Brașov. Elevă rănită în clasă. S-ar fi lovit la coloană şi are mâinile amorţite. O ambulanță SMURD a intervenit de urgență

Last Updated on octombrie 29, 2019 O ambulanță SMURD a fost chemată de urgență la Colegiul de Ştiinţe Grigore Antipa, din Braşov, marți seara.

O elevă s-a rănit în timp ce se juca, în clasă. S-ar fi lovit la coloană şi are mâinile amorţite. A primit asistenţă medicală din partea echipajului SMURD sosit la faţa locului şi va fi transportată, pentru investigaţii suplimentare, la Spitalul de Pediatrie, anunță Realitatea TV. 
Brașov. Elevă rănită în clasă. S-ar fi lovit la coloană şi are mâinile amorţite. O ambulanță SMURD a intervenit de urgență 1

Cei de la mytex.ro spun că un echipaj SMURD intervine, în această seară, la Colegiul de Ştiinte „Grigore Antipa”, pentru a-i acorda asistenţă medicală unei eleve care acuză dureri la nivelul coloanei vertebrale. Din primele date, ar fi vorba despre o accientare: eleva ar fi căzut şi s-ar fi lovit.

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Spitalul Sf Constantin deschide Centrul de Cardiologie Clinică și Intervențională. „Laboratorul de Cateterism Cardiac și Angiografie dispune de cel mai modern angiograf din regiune care va putea deservi pacienți din toata țara. Se vor efectua…”

Next Story

Brașov. Mergi? Marș de Protest pentru salvarea pădurii din zona Tâmpa. 8,000 de coapci vor fi tăiați cu acordul PNL Brașov și George Scripcaru. Asociatia Pro Schei‎: „Traseul confirmat al Marșului pentru Păduri Brașov”: