Brașov. Alt șofer nesimțit? Adriana: „Am făcut cu mana la acest șofer sa tragă lângă trotuar ca să pot urca, cu căruțul pentru ca sunt imobilizata ma deplasez într-un scaun cu rotile …Rușine ca avem astfel de șoferi îmi pare rău ca am postat dar trebuie sa se înțeleagă ca suntem si noi cei bolnavi suntem Oameni”

Last Updated on octombrie 30, 2019 O brașoveancă imobilizată într-un scaun cu rotile acuză un șofer de indiferență. Oare de ce șoferii de autobuz îi urăsc pe cei în cărucioare?

Pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor, Adriana R. a scris: „Azi am fost până pe Sitei si la întoarcere am stat in stație la Marzescu … autobuzul 22 …am făcut cu mana la acest șofer sa tragă lângă trotuar ca să pot urca, cu căruțul pentru ca sunt imobilizata ma deplasez într-un scaun cu rotile …

Brașov. Alt șofer nesimțit? Adriana: „Am făcut cu mana la acest șofer sa tragă lângă trotuar ca să pot urca, cu căruțul pentru ca sunt imobilizata ma deplasez într-un scaun cu rotile ...Rușine ca avem astfel de șoferi îmi pare rău ca am postat dar trebuie sa se înțeleagă ca suntem si noi cei bolnavi suntem Oameni” 1

Nu a tras mașina lângă trotuar …Acel loc este cu oameni in vârstă si in fata mea chiar se chinuia o doamna in vârstă sa urce cu un baston (…)

De acea si am făcut poza asta cu el sa dau la cei care trebuie sa vadă. Când a văzut ca e fotografiat mai avea puțin si îl lovea pe soțul cu mașina.

Daca acești șoferi nu dau respect călătorilor de rand … nu se tine cont ca ești într-un scaun cu rotile sau ca ești sprijinit de un baston atunci păcat șoferilor care nu știu sa ne respecte …pentru ca si noi la rândul nostru suntem oameni ca si ei. 😥😥..Rușine ca avem astfel de șoferi îmi pare rău ca am postat dar trebuie sa se înțeleagă ca suntem si noi cei bolnavi suntem Oameni”

Previous Story

(Foto) Priviți cât de poluat e Brașovul, măsurători marți seară și miercuri dimineață. Clujul nu are pădurile Brașovului dar are aer mai curat!

Next Story

Alertă în Poiana Brașov. 11 copii și un adult au fost duși de urgență la spital, cu suspiciuni de toxiinfecție alimentară