Brașov. ‎Erwin Albu: „Atenție, in aceasta dimineață a fost văzut un urs pe câmpul din Codlea spre Hălchiu”

Last Updated on octombrie 4, 2019 Viceprimarul din Codlea ‎Erwin Albu anunță că un urs este pe câmpul spre Hălchiu.

‎Erwin Albu: „Atenție, in aceasta dimineață a fost văzut un urs pe câmpul din Codlea spre Hălchiu”.

Un mesaj Ro-Alert a fost trimis joi seara locuitorilor din zona Răcădău:
„Atenție, a fost semnalată prezența unei ursoaice cu trei pui pe strada Jepilor. Animalele sunt considerate periculoase. Nu încercați să vă apropiați de ele sau să le hrăniți.
Evitați deplasarea în zonă, dacă nu este absolut necesară”.
Brașov. ‎Erwin Albu: „Atenție, in aceasta dimineață a fost văzut un urs pe câmpul din Codlea spre Hălchiu” 1

În altă ordine de idei, Dan Olteanu, șeful Regiei Publice Locale a Pădurilor Kronstadt, a prezentat şi ultima evaluare a populaţiei de urşi din fondul forestier administrat de regie. „În urmă cu o lună am realizat o evaluare a populaţiei de urs. Numărul optim de exemplare de pe cele 12.500 de hectare pe care le administrăm este de 18. În realitate sunt 102 urşi. Numai anul acesta am numărat 20 de pui”, a declarat şeful regiei, potrivit bzb.ro.

Dintre cei 102 urşi, trei sunt acum în zona Noua şi, periodic, coboară în zona lacului.

Previous Story

Corneliu Teposu: „Voi știți că azi este o zi specială pentru Brașov? În 3 octombrie 2014 s-a inaugurat cu mare fast pista aeroportului de la Brașov.Un proiect precum este cel al aeroportului de la Brașov se realizează, în condițiile normale, în …”

Next Story

Brașov. S-a stabilit costul biletelor de autobuz RATBV către Codlea, Zărneşti, Râşnov, Vulcan, Tărlungeni, Prejmer şi Budila, Feldioara, Teliu, Hălchiu, Bod, Hărman, Cristian, Ghimbav, Vama Buzăului şi Sânpetru