Brașov. ‎Dan Padure‎: „Actualizare transport elevi:autobuzele sosesc PLINE la Mesota, astfel încât copiii trebuie sa stea in picioare. Primele 2 nici nu opresc in aceasta stație! RATBV SA: sunteți si voi atenți la situația din teren, suplimentați si voi autobuzele?”

Last Updated on octombrie 3, 2019 Primăria Brașov a introdus autobuzele școlare însă se pare că este nevoie deja de suplimentări.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, ‎Dan Padure‎ a scris: „Actualizare transport elevi:
Partea buna este ca zi de zi tot mai mulți elevi apelează la autobuze, si astfel se renunță la mașinile personale pentru transportul la scoală.
Brașov. ‎Dan Padure‎: „Actualizare transport elevi:autobuzele sosesc PLINE la Mesota, astfel încât copiii trebuie sa stea in picioare. Primele 2 nici nu opresc in aceasta stație! RATBV SA: sunteți si voi atenți la situația din teren, suplimentați si voi autobuzele?” 1

Partea proasta este ca autobuzele sosesc PLINE la Mesota, astfel încât copiii trebuie sa stea in picioare. Primele 2 nici nu opresc in aceasta stație!

RATBV SA: sunteți si voi atenți la situația din teren, suplimentați si voi autobuzele?”

Previous Story

Brașov. Update. A fost identificat șoferul care a murit într-o parcare din Germania

Next Story

Corneliu Teposu: „Voi știți că azi este o zi specială pentru Brașov? În 3 octombrie 2014 s-a inaugurat cu mare fast pista aeroportului de la Brașov.Un proiect precum este cel al aeroportului de la Brașov se realizează, în condițiile normale, în …”