Video Brașov. Autobuzele care transportă braşovenii şi turiştii la Oktoberfest, ARHIPLINE! „La ora 19 35 vine un autobuz vechi de dimensiuni mici, plin ochi, oameni care erau lângă șofer, copii mici, bătrâni.. Am reușit sa ma urc și eu, lipit de o ușă, căldură mare, fără aer condiționat, copii care plângeau, oamenii strigau sa nu se mai urce din stații, cei de jos strigau ca vor sa se urce, o nebunie totala… Într un final am ajuns în …”

Last Updated on septembrie 8, 2019 Conducerea RATBV a decis să-și bată joc de brașoveni și anul acesta de Oktoberfest. Refuză să pună la dispoziție autobuze pentru miile de brașoveni și turiști care vor să meargă în Bartolomeu să se distreze.

Un brașovean ne-a trimis acest mesaj pe Facebook. A. O.: „Sâmbătă după ora 18 mi am propus sa merg la Oktoberfest cu autobuzul, am ajuns în stație la Județean la ora 19, primul 5 trebuia sa sosească la 19 și 14 minute, nu a ajuns și următorul era trecut în panou la 19 34, deci 34 de minute de așteptare…

Video Brașov. Autobuzele care transportă braşovenii şi turiştii la Oktoberfest, ARHIPLINE! „La ora 19 35 vine un autobuz vechi de dimensiuni mici, plin ochi, oameni care erau lângă șofer, copii mici, bătrâni.. Am reușit sa ma urc și eu, lipit de o ușă, căldură mare, fără aer condiționat, copii care plângeau, oamenii strigau sa nu se mai urce din stații, cei de jos strigau ca vor sa se urce, o nebunie totala... Într un final am ajuns în ...” 1

La ora 19 35 vine un autobuz vechi de dimensiuni mici, plin ochi, oameni care erau lângă șofer, copii mici, bătrâni.. Am reușit sa ma urc și eu, lipit de o ușă, căldură mare, fără aer condiționat, copii care plângeau, oamenii strigau sa nu se mai urce din stații, cei de jos strigau ca vor sa se urce, o nebunie totala…

Într un final am ajuns în Bartolomeu, strivit și plin de nervi. La plecare aceeași problema, autobuzul nu respecta programul, foarte plin , cu greu abia stăteai și în picioare, asta arata inca odata cata nesimțire și bătaie de joc pot avea cei de la RATBV, chiar nu se pot pune 2 autobuze măcar în plus?

Chiar nu vede nimeni ce se întâmplă? Se știa de mult de acest festival, și nu a fost luata nicio măsură, incaodata cei de la ratbv ne au arătat ce transport de 2 lei avem în brasov, și nu fac nimic pentru a încuraja oamenii sa și lase masinile acasă”.

Realitatea De Brasov: „Autobuzele care transportă braşovenii şi turiştii la Oktoberfest, ARHIPLINE! Poate ar fi fost o idee bună ca RATBV să suplimenteze, măcar în weekend, numărul mijloacelor de transport care circulă spre Oktoberfest!”

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Aeroportul Brașov. Corneliu Teposu, despre Aeroportul Giurgiu construit de PSD: „PSD, că Bădălău și Dăncila sunt PSD, ne jignesc pe noi, brașovenii. Pentru că pesediștii brașoveni au zis ani la rând că nu se pot obține bani de la guvern …De nu forța UDMR, PSD Brașov și acum ne vindea gogoașa că nu se pot lua fonduri guvernamentale, deși prin țară au tot dat sume mari pentru aeroporturi. O avem pe pesedista Mânzatu de la Brașov ministru al Fondurilor Europene, în afară de vorbe, ce a realizat?!”

Next Story

FELICITĂRI! Doi frați din Brașov, Francesca și Norbert, noii campioni de raliuri la juniori: „Am fost mereu nedespărțiți. Deși e o diferență de un an și ceva între noi, am început școala împreună. Am avut nevoie de o …”